Bizalomépítés napja

Most egyetlen nap alatt megtudhatsz mindent a bizalomépítésről és ezzel látványosan ki fogsz tűnni a versenytársaid „vegyél-vegyél-vegyél” kommunikációja közül!

IDŐPONT: 2022. november 05. 10:00-18:00

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. november 03. éjfél

HELYSZÍN: Corvin Hotel - Budapest, Angyal utca 31.

Mi ez a
BIZALOMÉPÍTÉS NAPjA RENDEZVÉNY
és miért érdemes eljönnöd?

Minden vásárlás egyetlen egy dolgon múlik: azon, hogy megvan-e a potenciális ügyfeled beléd vetett bizalma. Ezen áll vagy bukik a bevételed, ezért is kötelező vállalkozóként a bizalomépítés művészetének lehető legmagasabb fokú elsajátítása.

A képlet végtelenül egyszerű: ha bíznak benned, jól menő a vállalkozásod, akkor az ügyfelek tolongani fognak, hogy nálad költsék el a pénzüket, ha viszont nincs meg ez a bizalom, akkor hiába költesz százezreket Facebook hirdetésekre, azt fogod tapasztalni, hogy nem térülnek meg.

Éppen ezért a Bizalomépítés napján egy betonbiztos bizalmat építünk, méghozzá négy területen is:

Vállalkozói önbizalom

Hiszen ki dolgozna együtt egy olyan szakértővel, akinek nincs semmi önbizalma?

Bizalomépítés a megjelenéseddel

Hogy már első látásra egy mélyreható szimpátiát válts ki a leendő ügyfelednél

Online bizalomépítés

Hogy a honlapod ne egy próbálkozót, hanem a nagybetűs szakértőt tükrözze

Hatékony értékesítés

Elvégre a végső cél az, hogy a bizalom forintokban is megmutassa magát

A Bizalomépítés Napja rendezvény tematikája

10:00-10:45
Megingathatatlan (ön)bizalomépítés

Bizalmat csak annak szavazunk, akin azt érezzük, hogy saját magában is bízik. Minél jobban hiszel magadban, minél inkább tele vagy bizalommal a saját vállalkozói kompetenciád, személyed és szolgáltatásod tekintetében, annyival könnyebb dolgod lesz a marketingben és az értékesítésben is. Ebben az előadásban 10 olyan life-hacket hozunk neked, amivel végre a legelismertebb szakértők szintjére tornázhatod fel az önbizalmad.

Előadó: Csontné Nagy Noémi

10:45-11:30
A bizalom, ami elad - a honlapodon

Honlapja bárkinek lehet, viszont olyan weboldala ami ellenállhatatlan vágyat ébreszt a célcsoportban a közös munkára, már keveseknek. Ez az előadás segít abban, hogy hogyan alakítsd ki úgy az online jelenléted, hogy aki találkozik a honlapoddal, annak egy életre bevésődjön, hogy te az iparágad krémje vagy. Vigyázat! A sok gyakorlatias ötlet nem fog kiférni egy A4-es oldalra.

Előadó: Winkler Mónika

11:45-12:30
Bizalom első látásra

Mint ahogyan az életben is létezik szerelem első látásra, a vállalkozásban is a bizalom első látásra. Annyi különbséggel, hogy az utóbbit ezerszer egyszerűbb előidézni különösen akkor, ha Csonka Krisztina stílustanácsadó módszereit követed. Mostantól nem kell tartanod a személyes üzleti rendezvényektől, mert a bizalomépítő kisugárzás alkotóelemeit elsőkézből tudhatod meg.

Előadó: Csonka Krisztina

12:30-13:15
Így konvertáld át pénzzé a bizalmat

Legyen akármilyen magas árú a szolgáltatásod, a megfelelő célcsoporttal és az átható bizalommal az értékesítés gyerekjáték. Hogy ez valóban így legyen megmutatjuk, hogy tárgyalás során, hogyan tudod tovább építeni a bizalmat úgy, hogy a másik fél a legszerencsésebbnek érezhesse magát, hogy veled dolgozhat.

Előadó: Csont Attila

14:30-16:00
Visszajelzés alapú bizalomépítés Workshop

Ez az a rész, ahol a tömérdek mennyiségű gyakorlatot, amit a nap folyamán hallottál, beépítjük a Te vállalkozásodba. Viszont nem (csak) te fogod megtervezni, hogy hogyan építhetnél nagyobb bizalmat, hanem a csoport erejét felhasználva egy olyan módszertant hozunk el neked, amellyel még több szempontból tudsz rálátni a vállalkozásodra és így arra is, hogy hogyan tudsz ellenállhatatlan bizalmat kiépíteni.

16:30-18:00
Mastermind

Ha mindez még nem lenne elég, a nap végén 5-6 fős mesterelme csoportokban dobhatod be a legnagyobb elakadásodat (legyen az bármilyen területen is), így az asztalnál ülők mind azon lesznek, hogy a Téged a megoldáshoz segítsenek, a legkülönfélébb nézőpontokkal és megoldásokkal.  Ez a Mastermind fogja a legnagyobb előrelépést jelenteni, mert több külső szemlélő fogja a legjobb tanácsát megosztani Veled.

Mennyibe kerül a Bizalomépítés Napja rendezvény?

Gyorsan foglaljuk össze, hogy mi mindent fogsz kapni, ha eljössz a programra?

mindez összesen csak 29.990Ft

Ne halogass, mert a jelentkezési lehetőségnek hamarosan vége:

nap
óra
perc
mp
garanciák

Örök tudás garancia

Nem kell attól félned, hogy az itt megszerzett tudás pár nap múlva elillan. Résztvevőként megkapod örökös hozzáférést kapsz a rendezvény előadásának felvételéhez, így a tudás birtokában maradsz még évek múlva is.

100 módszer garancia

Ez nem az a rendezvény, ahol bullshiteket puffogtatnak az előadók. A nap folyamán garantáltan kapsz 100 olyan módszert, amely a bizalom valamely területét építi, erősíti.

Milliomosok Napja Rendezvény  jelentkezés

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Fizetés

A tananyag fizetése banki utalás, illetve bankkártyás fizetés formájában lehetséges. Szerintünk ez a két leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre és az email címre, mert erre fogjuk elküldeni a tananyag hozzáférési adatokat.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

FONTOS: cég esetén az adószám kitöltése kötelező!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

6. Nyomd meg a "Megrendelés véglegesítése" gombot

A Tovább a fizetéshez gombra kattintás után át fogsz kerülni a Barion biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Barion neve a garancia.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@csontattila.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/2142340-es telefonszámon munkaidőben.

Minden jog fenntartva 2022 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top