A következő alap Mentor Programunk 2024 elején fog indulni, de ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, bármikor regisztrálj be egy ingyenes konzultációra! AZ ELŐJELENTKEZÉS NYITOTT.

jelentkezési határidő július 25.

nap
óra
perc
mp
Személyi edzők Coachok, mentorok Fitnesz, jóga oktatók Dietetikusok Weboldal készítők Grafikusok Webdesignerek Szövegírók SEO szakértők Tanácsadók Fotósok Pénzügyi tanácsadók Fordászok Manikűrösök Sminkesek Spirituális segítők Nyelvtanárok Zenetanárok Masszőrök Logopédusok

3 hónap

8 egész napos alkalom

összes online tananyagunk

BUSINESS MENTOR PROGRAM

a legjobb megoldás arra, hogy felépítsd azt a sikeres vállalkozást, ami szabaddá fog tenni Téged

A rengeteg gyakorlatias marketing és üzleti tudás átadása mellett miért foglalkozunk sokat a gondolkodásmóddal is?

A legtöbb kezdő vállalkozó itt bukik el. Hiába van meg a szakmai tudás, ha nem hiszel 100%-ig magadban és a sikeredben, akkor nem fogod tudni hatékonyan eladni a szolgáltatásod. Semmi kétség nem lehet benned, hogy sikerülni fog. Ebben fogunk mi Neked segíteni és az a fantasztikus társaság, aminek a részese leszel a program során és utána is.

Építkezz biztos alapokra!

Nem csak a vállalkozásodat, de a gondolkodásmódodat, a hozzáállásodat is átkalibráljuk sikeres üzemmódba. Így lesz stabil szolgáltatásod és énmárkád, amivel vonzod majd az ügyfeleket.

Építs bizalmat!

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi közösségi média kommunikációra, ahol az érdeklődők és követők fejében egy szakértői státuszt építünk majd fel. Nem csak arra fogunk törekedni, hogy hitelességet építs, hanem arra is, hogy tömérdek potenciális ügyfélhez is eljuthass.

Szerezz ügyfeleket!

Az ügyfélszerzést már az első alkalommal elkezdjük, hogy a program során minél hamarabb pénzbeli eredménye legyen a munkádnak. Ehhez kapsz tőlünk biztos módszereket, folyamatleírásokat, sablonokat és egy komplett technikai tudásbázist.

"Ez nemcsak egy álca, hanem tényleg így is van..."

"Mindig többet kaptam, mint amit vártam..."

"A vállalkozó az az ember, aki egyedül van, mint a kisujjam..."

"Ha mélyen vagy, tudsz a másikhoz fordulni..."

A Business Mentor Program oktatói

Csont Attila és felesége, Csontné Nagy Noémi

Attila már több, mint egy évtizede csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, marketing kivitelezés, tanácsadás és mentor) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 6 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva kezdetben marketing kivitelezőként, majd oktatóként és jelenleg üzleti mentorként segít másoknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját bizniszükkel a szolgáltatás alapú vállalkozások területén.

Noémi a Business Blogger brandje alatt tartalmas írásaival támogatja a kezdő vállalkozókat. Saját énmárka mentor programjában kezdőknek segít olyan brandet építeni, ami szakmailag kitűnik a tömegből.

Noémi és Attila a Business Fesztivál szervezői, valamint a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítsék a kezdő és haladó vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

Noémi

Attila

A program során

Leszámolunk a kishitűséggel, átadjuk a vállalkozói gondolkodásmódot, hogy felold a saját elméd korlátait.

Megszerettetjük veled a social média kommunikációt, hogy közönséget építs és fesztelenül megmutasd magad.

Megtanítunk automatizált ügyfélszerző rendszereket építeni, amik nem emésztik fel a szabadidőd.

Őrülten hangzik, de megszerettetjük veled az értékesítést.

Lelkesítünk, motiválunk, őszintén törődünk veled.

Közösséget építünk, hogy hozzád hasonló vállalkozókkal alakíthass ki barátságokat, üzleti kapcsolatokat.

Nézd meg, mit mondanak azok, akik már elvégezték a Business Mentor Programot

Gyarmathy Miklós

Pharma Consulting alapítója

IDŐ! Az rövidült le, de drámaian. Túl azon, hogy sokmindennel akartunk foglalkozni, sokmindent kellett megteremteni, elértük azt, hogy nekünk egy valamire kellett fókuszálni, a célra. Az összes többi tényleg jött. Jöttek a segítségek, jöttek a kapcsolatok, jöttek azok az emberek, akik tudtak nekünk ebben az egész folyamatban segíteni.

Fonyódi Hajnalka

Termékenységtudat szakértő

Nincs az a halogatás, hogy jó még megvárjuk, amíg tökéletesek lesznek a tananyagaink, hanem tényleg vágjunk bele és csináljuk. Októberben indult a program, novemberben már visszahozta az árát, januárban pedig már bőven a kétszeresét is megkerestük. Nagyon szuper volt, anyagilag is nagyon megérte, emberileg és vállalkozóként pedig leírhatatlan mennyire sokat fejlődtünk.

Mészáros Edina

Párkapcsolati coach

Én ezzel csak nyertem és szerintem ezt a mentorált társak nevében is mondhatom, hogy minden perce kincset ért a programnak. Sokkal bátrabb lettem, sokkal könnyebben megy az ügyfélszerzés. Mostmár nem okoz kellemetlenséget, kényelmetlenséget. Elég lazán tudom ezt felfogni és meg is van az eredménye, mert tényleg jönnek az ügyfelek. Ami még nagyon nagy eredmény, hogy képes lettem vállalkozó fejjel gondolkodni a program végére és már nem is szeretném magam elképzelni alkalmazottként.

Gyenese Gabriella

Mesterfodrász és hajorvos

Az üzletemet fel tudtam újítani és sok követőm lett, az áraimat megemeltem és végre olyan szinten tudok élni, amilyenen valóban szerettem volna. Amikkel eddig nem foglalkoztam, azokat most megújult erővel tudom csinálni, mert értem, mert megtanultam hogy kell és tényleg csak szárnyalok ezerrel. Olyan jó érzés látni, hogy emberek írnak rám, hogy jó látni nekik a munkámat, belelátnak a szakmai életembe. Sokat tanulok ezáltal és sokakat tanítok, nagyon nagy öröm ez nekem, hogy ennyi követőm lett és ilyen minőségű szolgáltatást csinálhatok.

Dajka Éva

Theta Healing szakértő

A legjobb eredmény a 4 hónap végére az volt, hogy maximálisan azt éreztem, hogy én most már igazi vállalkozó vagyok. Tulajdonképpen vissza is hozta az árát, ez egy fontos dolog. Csak az, hogy ebben a 4 hónapban betartottam azokat, amiket tanultunk már meghozta az eredményt, a befektetett összeg visszajött.

Albert Kinga

T & T módszer

Nagyjából közel egy hónap alatt a hétszeresét hoztam vissza a mentor programnak. Nem ezért jöttem eredendően, de ez határozottan jól esik. Az eddigi High Ticket után szerettem volna még feljebb jutni. Legyen több termékem, ki tudjak szervezni feladatokat. Ez a mentor program egy motor berobbantó szuper cucc. Attiláékban és a csapatban sokkal több emberség van, mint amit ilyen szolgáltatásoknál lehet tapasztalni. Összeállnak a puzzle darabok. Ami hiányzott eddig a vállalkozásból, azok bekerültek a helyükre és most az van bennem, hogy úristen hova lehet innen jutni.

TEMATIKA

Bizonytalan kísérletezgetések helyett egy biztos, több száz mentorált számára bevált módszertan mentén építheted fel a vállalkozásodat - amihez minden tudást megkapsz.

1. alkalom (személyes)
2023. július 29. 10:00-18:00

Identitás megváltoztatás
Vállalkozói gondolkodásmód
Üzleti ötlet tervezés
Célcsoport, termékpiramis
+Kapcsolatépítés
+Portfóliófotózás

2. alkalom (zoom)
2023. augusztus 12. 10:00-16:00

Célkitűzés
Versenytárselemzés
Pozícionálás

3. alkalom (zoom)
2023. augusztus 26. 10:00-16:00

Sikerszokások kialakítása
Időgazdálkodás
Tartalomstratégia
Közösségi média

4. alkalom (zoom)
2023. szeptember 09. 10:00-16:00

Korlátozó hiedelmek
Énmárka
Szövegírás
Vizuális megjelenés

5. alkalom (zoom)
2023. szeptember 23. 10:00-16:00

Vállalkozói önbizalom
Értékesítés
Ügyfélszerző módszerek

6. alkalom (zoom)
2023. október 07. 10:00-16:00

Manifesztációs technikák
Kapcsolatépítési készségek

7. alkalom (zoom)
2023. október 14. 10:00-16:00

Önmotiváció a nehéz időszakokban
Legendás ügyfélélmény kialakítása

8. alkalom (személyes)
2023. október 28. 10:00-18:00

Motiváció
Mastermind
Díjátadó

+ ÖSSZES TANANYAGUNK
ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉSSEL

Business AKADÉMIA
Ügyfélszerzés Mesterfokon

+ zárt fb csoport

+ közös chat

+ kérdezz-felelek alkalmak

+ mastermindok

A személyes képzések alkalmával Budapesten a Corvin Hotelben találkozunk.

Mentoráltjaink véleménye a program után

Nácsa Csaba

Online marketing kivitelező

Attilának köszönhetem, az ő ajánlásának az első high ticket ügyfelemet is. A tudásom megvolt, de most be tudtam tenni egy keretrendszerbe. Illetve adott egy nagyon nagy bizonyosságot magamba, ami miatt sokkal jobban merek direktben is sales-elni.

Zoltáni Mónika

Gyermek coach

A program során elért eredményem egy hatalmas nagy meglepetés volt, merthogy megfogadva a tanácsokat tényleg sikerültek azok a célok, azok az elképzelések, amiket én egyedül nem is tudtam elképzelni, hogy képes vagyok rá és meg is tudom csinálni. Hatalmas segítséget kaptam, hogy elindítottak azon az úton amit szeretek csinálni, rengeteg ügyfelet szereztem rövid időn belül, de ehhez kellett, hogy hallgassak rájuk és kövessem a tanácsaikat.

Szabó Szilárd

Befektető

Az egyik legnagyobb lépést azt nem is teljesen a Mentor Programnak, hanem magának Attilának köszönhetem, hogy megadott egy telefonszámot. Ez egy új kaput nyitott meg nekem a kapcsolatépítéshez. Azóta nagyjából 150 új olyan emberrel találkoztam és ismerkedtem meg, akik tudom hogy hosszú távon sokkal nagyobb profitot fognak hozni…

Kovács Balázs

Online matematika oktató

Megtelt a naptáram ügyfelekkel, és ennek nagyon örülök, ugyanis így elértem a jelenleg maximális bevételszintet, de ezt még csoportos kurzusokkal tovább fogom tudni majd bővíteni.

Fuchs Ágnes

Bemer terapeuta

Az a szívbeli dolog, amit ők adtak nekünk, az felülmúlhatatlan, nem is tudom hogy fejezzem ki magam. Kiráz a hideg. Ez tényleg, tényleg hatalmas, amit ők letesznek az asztalra. Nagyon emberiek, nem azt éreztem rajtuk, hogy oké ez egy feladat, meg kell oldani, ebből van pénzem, hanem hogy ők ezt tényleg szeretettel csinálják, nekik tényleg fontosak vagyunk.

AJÁNDÉK MINDEN BUSINESS MENTOR PROGRAM RÉSZTVEVŐNEK

HOZZÁFÉRÉS AZ ÖSSZES OKTATÓANYAGUNKHOZ

értéke: 95.580Ft

SZUPERBÓNUSZ

ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS

A Business AKADÉMIÁHOZ

értéke: 249.900Ft

A sablonjaink segítségével 1 óra alatt összelegózhatsz egy profi oldalt

Hogy ezt megtanuld 5.5 óra részletes oktatóanyag és 263 előre elkészített sablon szakasz áll a rendelkezésedre, amit most készítettünk és folyamatosan bővítünk.
A prémium bővítmény licenszeket is mi adjuk!

ELEGED VAN, HOGY MÁSOK SZEKERÉT TOLOD?
LÉPJ KI A MÓKUSKERÉKBŐL ÉS
KEZDD EL MEGVALÓSÍTANI AZ ÁLMAID

Profi szakmai tapasztalat

Magyarország egyik TOP üzleti mentor párosától tanulhatod meg a vállalkozásindítás lépéseit, akik együtt 150+ mentoráltnak segítettek már beindítani a vállalkozását. Egyedi, megújult tematikát és saját kidolgozású, bevált és letesztelt módszereket adunk át ÉS ültetünk át azonnal a gyakorlatba a mielőbbi ügyfélszerzés érdekében.

Támogató közeg

Egy olyan közösség részese lehetsz, akik extra motiváltak és elhivatottak aziránt, hogy felépítsék a vállalkozásukat. Csak a legjobbakkal dolgozunk együtt, a programba csak a rátermett és alkalmas vállalkozni vágyók nyerhetnek felvételt. Emellett örök tagságot kapsz a Business Akadémia közösségbe, ráadásul az összes eddigi, több 10 órás tananyagunkhoz is hozzáférést kapsz.

Pénztermelő képesség

Az egész mentor program annak van alárendelve, hogy te ügyfeleket szerezz és eredményes vállalkozóvá válhass. Ezért fogsz kapni minden alkalommal kihívásokat, ezért építünk marketing rendszert és ezért leszel olyan válogatott közösségben akik arra inspirálnak, hogy többet hozz ki magadból.

Mindenkiből sikeres vállalkozó lesz, aki részt vesz a programban?

Sajnos nem, de arra garanciát vállalunk, hogy mindent megteszünk érte. Ez a lehető legjobb alkalom, hogy megadd magadnak a lehetőséget és a legnagyobb eséllyel válj 100%-ban szabad vállalkozóvá. Mi, a segédmentorok, a csoporttársaid, a rendre kialakuló fantasztikus közösség ezen fog dolgozni.

Mentoráltak véleménye

56 Videos

Fél perc választ el attól, hogy megváltozzon az életed!

Mennyibe kerül a business mentor program?

Joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy mennyibe is kerül a mentor program, azonban ennek árát a telefonos konzultáció során fogom elmondani.

Mivel önmagában a bónuszok értéke meghaladja a 300.000Ft-ot, így sejtheted, hogy ettől magasabb összegről van szó, de egyet biztosan mondhatok: ár-érték arányban az egyik legjobb ajánlatot adjuk Magyarországon. Ne aggódj, csak abban az esetben engedünk részt venni a programon, ha biztosak vagyunk benne, hogy megtérül a befektetésed.

FŐBB LÉPÉSEK

Első lépésként töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot, hogy a mentor program részleteivel kapcsolatban fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot.

A regisztráció után egyből egy kérdőívet fogsz kapni, amit minél előbb tölts ki.
Csak néhány kérdést fogunk feltenni, tehát kb. 5 perc alatt kitölthető a kérdőív.

A kérdőív kitöltése után egy telefonos Zoomos konzultáció során fogjuk megbeszélni a mentor program további részleteit.

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben olyan vállalkozást építesz, ahol a szakmaiságoddal és énmárkáddal szeretnél érvényesülni (szolgáltató, kivitelező, MLM üzlet), akkor ez a program neked való.

Minden olyan tudást meg szeretnénk neked adni, amivel magabiztos alapokra tudod építeni a szakmai hitelességed és ezáltal könnyedén tudsz ügyfeleket szerezni.

Amennyiben nincs ötleted, vagy még nem tudod, hogy melyik elképzelésed mellett tedd le a voksod, akkor is tudunk segíteni.

Ha megvan az elhivatottság, a tenni akarás és  el tudsz köteleződni egy piacképes üzleti irány mellett, akkor a mentor program előtt egy egyéni konzultáción nézzük meg, hogy melyik üzleti koncepcióval tudsz részt venni a képzésben.

Az elmúlt 3 évben 100+ vállalkozni vágyónak adtuk át a tudásunkat, amivel meg tudták tenni a kezdeti lépéseket a vállalkozásuk életében.

Azóta jelentős részük (akár már a képzés alatt) teljes állású vállalkozó lett és képes volt kilépni a mókuskerékből.

A módszertanunk már sokaknál bizonyított, akik igazán elhivatottan álltak bele a mentor program kihívásaiba.

Pontosan ezért fektetünk nagy hangsúlyt az énmárkára és a pozícionálásra, hogy ne csak egy legyél a sok közül. A vállalkozásod megtervezésénél is úgy fektetjük le az alapokat, hogy ki tudj emelkedni a versenytársak közül.

A jó hírünk az, hogy mivel nagyrészt online a program, ezért messzemenően kedvezményesebb az ára, mintha ugyanez 100%-ban személyes lenne.

Ár-érték arányban messzemenően a piac egyik legjobb lehetősége, ha vállalkozást akarsz tanulni.

Hasonló szintű szaktekintélytől ennyi online anyaggal és mellette háromhónapos támogatással + örökös tananyag hozzáféréssel egészen biztosan nem találsz ilyen lehetőséget.

A következő napokon lesznek a Mentor Program képzési napok:

1. alkalom: 2023. július 29. 10:00-18:00 (Élő rendezvény)

 • Identitás megváltoztatás
 • Vállalkozói gondolkodásmód
 • Üzleti ötlet tervezés
 • Célcsoport, termékpiramis
 • Kapcsolatépítés
 • Portfóliófotózás

2. alkalom: 2023 augusztus  12. 10:00-16:00 (Zoom)

 • Célkitűzés
 • Versenytárselemzés
 • Pozícionálás

3. alkalom: 2023 augusztus 26. 10:00-16:00 (Zoom)

 • Sikerszokások kialakítása
 • Időgazdálkodás
 • Tartalomstratégia
 • Közösségi média

4. alkalom: 2023 szeptember 09. 10:00-16:00 (Zoom)

 • Korlátozó hiedelmek
 • Énmárka
 • Szövegírás
 • Vizuális megjelenés

5. alkalom: 2023 szeptember 23. 10:00-16:00 (Zoom)

 • Vállalkozói önbizalom
 • Értékesítés
 • Ügyfélszerző módszerek

6. alkalom: 2023 október 07. 10:00-16:00 (Zoom)

 • Manifesztációs technikák
 • Kapcsolatépítési készségek

7. alkalom: 2023 október 14. 10:00-16:00 (Zoom)

 • Önmotiváció a nehéz időszakokban
 • Legendás ügyfélélmény kialakítása

8. alkalom: 2023 október 28. 10:00-18:00 (Élő rendezvény)

 • Motiváció
 • Mastermind
 • Díjátadó

Ha az egyik alkalommal hiányoznál, akkor sincs gond, mert mindegyikről videófelvétel fog készülni, amit utólagosan vissza fogsz tudni nézni

Az akadémiában minden vállalkozásépítéshez szükséges tudás megvan.

Viszont ott kell a te önfegyelmed és az, hogy kirugdosd magad a komfortzónából.

A mentor programban ezt viszont mi mind megadjuk: olyan tematikán vezetünk végig, ami egy eredményes struktúrába rendezi a tudást és a megvalósítás lépéseit is számonkérjük.

Ha magasabb fokozatra kapcsolnál, valóban elhivatottan vállalkoznál, kapcsolatokat építenél, új barátokat szereznél és extra eredményt érnél el, akkor nem kérdés, hogy ez a program neked lett megalkotva.

Minden jog fenntartva © 2023 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu

Adatkezelési tájékoztató &  Általános Szerződési Feltételek
| Cookie tájékoztató

Scroll to Top