BUSINESS AKADÉMIA JELENTKEZÉS:
2021. május 16-20

nap
óra
perc
mp
 Business Akadémia

Építsd fel lépésről lépésre az első profitábilis vállalkozásodat!

Jelentkezés: 2021. május 16-20

Csoportos kezdés: 2020. szeptember 14

NEM SZÁMÍT, hogy mivel foglalkoztál eddig, hogy vannak-e vállalkozó ismerőseid, vagy hogy milyen vállalkozói tudásod van.

Ebben az átfogó online képzésben MINDENT átadok Neked, hogy könnyedén boldogulhass vállalkozóként.

Ha itt vagy ezen az oldalon, akkor biztos vagyok benne, hogy Te is szeretnél többet kihozni az életedből

Szeretnél több több pénzt keresni. 

Szeretnél jólétben, bőségben élni. 

Meg akarod teremteni saját magadnak és persze a családodnak a biztonságot úgy, hogy közben szabad és boldog vagy.

Erre több lehetőség is van: Plusz munkát vállalhatsz, kipróbálhatod magad befektetőként, vagy magasabb pozícióba kerülhetsz a munkahelyeden. 

Ezek közül azonban egyik sem fog akkora vagyont és biztonságot hozni az életedbe, mint egy vállalkozás felépítése. 

Ha ki akarsz törni és jobb életet akarsz elérni, akkor a lehető legjobb befektetés, ha a saját magadba, a tudásodba fektetsz be – hiszen azt nem veheti el Tőled senki.

Ha rendelkezel azokkal a készségekkel és tudással, amivel képes vagy felépíteni egy sikeres vállalkozást, akkor onnantól kezdve gyakorlatilag MEG VAN OLDVA AZ ÉLETED!

Mindent megkapsz, amire egy vállalkozás elindításához szükséged lehet

milyen vállalkozási ötlet esetén érdemes csatlakoznod?

Sok üzleti modell közül lehet választani és ezek közül nehéz megmondani, hogy melyik jobb és melyik kevésbé.

Az elmúlt 10 évben én elsősorban szolgáltatás alapú vállalkozásokat építettem fel és a mentoráltjaim 90%-a is ilyen irányban építik fel vállalkozásaikat, így leginkább ebben van egész nagy tapasztalatom.

Éppen ezért a Business Akadémia elsősorban szolgáltatás alapú vállalkozások esetén fog a legtöbbet segíteni, viszont érintőlegesen lesz szó webshop építésről is, mivel ez egy nagyon nagy terület az online vállalkozások terén.

Itt van néhány üzleti ötlet, amiben nagyon sokat fog Neked segíteni az Akadémia:

Marketing kivitelező

Coach

Személyi edző

Mentor

Dietetikus

Programozó

Grafikus

Tanácsadó

Ha még nincs semmiféle vállalkozási ötleted, akkor sincs semmi gond, mert segítünk abban is, hogy megtaláld a Hozzád legjobban passzoló vállalkozási ötletet.

 

Nézz bele a Business Akadémiába:

Mielőtt tovább megyünk, fontos leszögezni valamit.

EZ A PROGRAM NEM VALÓ MINDENKINEK!

Ez nem egy zsírégető csodakapszula, amit ha beveszel, akkor reggelre lefogysz. Ha megveszed a programot és nem teszed bele a szükséges időt, akkor nem lesz eredménye.

Nekünk csak egy célunk van Noémivel. Nem, nem a pénz. A pénz ezen a ponton nem számít, de tök őszintén. Sokkal magasabb céljaink vannak, méghozzá az, hogy

2021 DECEMBER 31-IG EZER KEZDŐ VÁLLALKOZÓNAK AKARUNK SEGÍTENI FELÉPÍTENI EGY HAVI MINIMUM 500.000FT-OT TERMELŐ VÁLLALKOZÁST!

Ehhez viszont az kell, hogy Te is akard. Hogy beletedd a szükséges időt és energiát.

Ezen a ponton szeretném leszögezni, hogy ez a program nem garantál senkinek sem milliókat termelő vállalkozást. Nem ígérem, hogy a program végére gazdag leszel, mivel ez nagyban múlik Rajtad, a vállalkozási ötleteden és az aktuális piaci helyzeten.

A Business Akadémia egy elképesztően ütős program, mint egy 800 lóerős versenyautó. És Te lehetsz a pilóta, aki kezébe foghatja a kormányt és rátaposhat a gázpedálra, hogy kikatapultáljon az eddigi megszokott életéből és 300-zal száguldjon egy anyagilag független és boldog élet felé.

A kérdés, hogy Te akarod-e. Ha igen, akkor tovább olvashatsz.

TEMATIKA

36

Vállalkozás ötlet kiválasztása

Abban az esetben, ha még nincs vállalkozásod, kiválasztjuk azt az üzleti ötletet, amellyel a legnagyobb sikert lennél képes befutni. Ha már van ötleted, vagy működő vállalkozásod, akkor pedig az üzleti tervet fogjuk felülvizsgálni, annak érdekében, hogy ellenállhatatlan ajánlatot nyújts ügyfeleidnek/vevőidnek!

36

Célpiac kiválasztása, Buyer Persona kialakítása

Az egész kommunikációdat, cselekvésedet áthatja a célpiacod részletes megismerése. Ha ez egy tudatos lépés, akkor képes leszel sokkal hatékonyabban elérni a fizetős ügyfeleidet.

36

Piackutatás, funnel hacking

A sikeres vállalkozások egyik közös pontja az, hogy ismerik a versenytársaikat. Egy olyan eszközt kapsz a kezedbe, amellyel alaposan fel tudod térképezni azt, hogy a te iparágadban mi működik és mit érdemes neked még jobban csinálnod, mint a konkurenciád.

36

Termékpiramis és egy ütős ajánlat kialakítása

Sok kezdő vállalkozó esik abba a hibába, hogy nincs egy jól megtervezett termékpiramisa. A hosszútávú együttműködés egyik lényeges kritériuma a kifogástalanul felépített termékpiramis – erre nagy hangsúlyt fogunk fektetni a program során.

36

WordPress weboldal készítés

Nem kell több százezret fizetned egy weboldal fejlesztőnek azért, hogy legyen egy igazán modern és esztétikus honlapod. Te magad meg fogod tanulni, hogyan tudod elkészíteni a honlapodat úgy, hogy az a célcsoportod számára bizalomgerjesztő és vonzó legyen.

36

Marketing automatizálás

Egy olyan rendszert fogunk felépíteni, amely segítségével elkötelezheted érdeklődőidet, amely rengeteg időt takarít meg neked, és ami akkor is neked dolgozik, amikor te éppen nem dolgozol.

36

Instagram követőszerző stratégia

Az egyik leghatékonyabb közösségi média platform kétségkívül az instagram. Nagyon kevesen csinálják igazán jól, viszont ha sikerül felépíteni egy igazán ütős instagram profilt, következetes tartalomstratégiával akkor az egyik legjobb ügyfélszerző eszközzé válhat.

36

Facebook és Instagram hirdetés alapok

A közösségi média hirdetések alapjaiba is betekintést nyerhetsz, annak érdekében, hogy a hirdetésre szánt összegeid ne elégetett pénzekké váljanak, hanem egy ügyfélszerző mágnessé és pénztermelő gépezetté.

36

Online vevőszerző stratégiák

A Business Akadémia során meg fogom osztani a résztvevőkkel azokat az online marketing technikákat, amiket én is rendszeresen alkalmaztam, vagy jelenleg is alkalmazok a vállalkozásom során.

36

Képszerkesztés

A kommunikációd másik fontos eleme a vizuális megjelenés. A honlapodon, a közösségi médiában is fontos szerepet kapnak a képek,ezért a fotózás és a képszerkesztés alapjait is átvesszük.

36

Videókészítés

Manapság a videózás az egyik legnépszerűbb tartalomtípus a fogyasztók körében. Megtanuljuk, hogyan érdemes videót készíteni, mire kell odafigyelni, milyen tartalmat gyárts és, hogy azt hogyan szerkeszd meg utána. A Business Akadémia végére olyan gyakorlati tapasztalattal fogsz rendelkezni, amivel a későbbiekben nem lesz többé gond videót készíteni és azt kitenni a social media platformokra.

36

Énmárka felépítése, pozícionálás

A kommunikációd, a szolgáltatásod, az ajánlatod, minden ami Te magad és a vállalkozás vagy, azt áthatja az énmárkád. Ha képes vagy tudatosan felépíteni ezt, akkor hatalmas előnyre tehetsz szert és hosszútávon elérheted, hogy ne te keresd meg az ügyfeleidet, hanem ők álljanak sorba a szolgáltatásodért.

Ne húzd tovább az időt: építsd fel a saját bizniszed, hogy szabad és anyagilag független életed legyen

Egy vállalkozás felépítése NEM szerencse kérdése!

A Business Akadémia során átadom a LEGFONTOSABB és leghasznosabb gyakorlati tudást, amit az elmúlt években tökéletesre csiszoltam és amik a leggyorsabb eredményt fogják hozni Neked.

Vállalkozói gondolkodásmód kialakítása

Az egész programot azzal kezdjük, hogy rendbe tesszük a gondolkodásmódod és elkezdünk egy támogató hitet és bátorságot kialakítani benned!

Vállalkozásépítés módszertan

A teljes program arról fog szólni, hogy megtanuld a vállalkozás felépítésének módszertanát. Átadjuk azt a keretrendszert, ami 100+ főnek segített már az elindulásban.

Gyakorlati tudás

A program elvégzése során szinte egy új szakmát fogsz kapni a kezedbe. Meg fogod szerezni a legfontosabb készségeket, amivel "hallhatatlan" leszel.

Több 100eFt értékű sablont, bővítményt és kiegészítő anyagot kapsz

Az elmúlt években megvásároltuk a leghasznosabb bővítményeket, amikre szükséged lehet a weboldal készítés során. Most az összes fizetős bővítményünket megosztjuk Veled!

Támogató közösség

Ez a 4 hónap lesz a legjobb időszak az életedben, mert 30-40 Hozzád hasonló támogató és jó fej ember fog körülvenni, akikkel igen jó baráti kapcsolat fog kialakulni köztetek.

Folyamatos fókuszált munka

Minden egyes nap foglalkozni fogsz a fejlődéseddel és a vállalkozásod fejlesztése egyfajta SZOKÁSSÁ fog fejlődni. Nincs mese, vállalkozó leszel a program végére!

Mennyit ér a Business Akadémiában megszerzett tudás?

A Business Akadémia egy 4 hónapos online kurzus, ami során mindent megmutatok, hogy mit és HOGYAN kell csinálni egy jól működő vállalkozás felépítéséhez.

Ez az a tematika, amelyen a Business Mentor Program résztvevői végigmentek, de most azoknak is elérhető, akik csak az online képzésben vennének részt.

A kurzusban meg fogom Neked mutatni, hogy 

hogyan kell profi honlapot csinálni, amit cégek 300.000Ft feletti összegért készítenek

hogyan kell profi arculatot kialakítani, amit cégek 150.000Ft feletti összegért készítenek

hogyan kell egy teljesen automatizált SalesAutopilot rendszert összerakni, amit cégek 400.000Ft feletti összegért készítenek

hogyan kell megírni egy sales szöveget, amit cégek 180.000Ft feletti összegért készítenek

hogyan kell egy jó stratégiát kialakítani, amit cégek 250.000Ft feletti összegért készítenének el Neked

hogyan kell egy teljes ügyfélszerző rendszert kialakítani, amit cégek 200.000Ft feletti összegért vállalnának

hogyan kell Facebookon hirdetéseket létrehozni, amiért cégek 100.000Ft-ot kérnek el havonta

hogyan kell Instagramon követőket szerezni és őket vásárlókká konvertálni, amit cégek 80.000Ft-ért vállalnak el havonta

hogyan kell profi és minőségi videókat készíteni, amit cégek 250.000Ft-ért készítenének el Neked.

Az átadott tudás értéke tehát 1.910.000Ft, mivel egy kivitelező csapatnak nagyjából ennyit kellene kifizetned.

De NE ijedj meg, a Business Akadémia NEM kerül ennyibe!

Ezek valós árak. Saját marketing ügynökségem volt, több évig éltem marketing kivitelezésből és látom, hogy ez a tudás minimum 1,9 millió forint értékű, ha mindezt kiszerveznéd másnak.

De nem is ez a nagy összeg. 

Hanem hogy ha megszerzed ezt a tudást, akkor ezeket sokszorosíthatod saját magadnak.

Akár a saját vállalkozásodban, akár más cégeknél kivitelezőként. 
Ezzel a tudással egész könnyedén ki lehet maxolni egy KATA-t.

HA CSAK 10 ÉVRE SZÁMOLSZ, AKKOR EZ EGY 120 MILLIÓS BEVÉTELT JELENTŐ TUDÁSCSOMAG, AMIT MOST TE IS MEGSZEREZHETSZ.

SZUPERBÓNUSZ 1

Ettől tuti eldobod az agyad!

Most AJÁNDÉKBA megkapod az összes létező fizetős oktatóanyagunkat, aminek az értéke 95.580Ft!

SZUPERBÓNUSZ 2

CSAK AKIK 2021. MÁJUS 18 ÉJFÉLIG LEADJÁK MEGRENDELÉSÜKET

Aki 2021 május 18 éjfélig megvásárolja a Business Akadémiát, részt vehet egy fél napos online vállalkozás tervezés webináron.

Átadjuk azt a tudást, amit mi is alkalmazunk a saját vállalkozásunk megtervezésekor és amit át szoktunk adni a Business Mentor Program résztvevőknek.

Értéke: 80.000Ft

Az online workshop időpontja: 2021. június 19. (szombat) 10:00-14:00

SZUPERBÓNUSZ 3

AZ ELSŐ 10 EGY ÖSSZEGŰ VÁSÁRLÓNAK

Az első 10 egy összegű Business Akadémia vásárló részt vehet egy 3 órás Mastermindon, ahol közösen fogunk ötletelni a vállalkozásodon. (értéke 30.000Ft)

Ezen felül ezzel a 10 résztvevővel 1/1-ben fogok foglalkozni 90 percen keresztül, hogy  legjobban személyre szabottan segítsek nekik. (értéke 50.000Ft)

Használd ki ezt a lehetőséget! Legyél Te is benne az első 10 egy összegű vásárló között

SZUPERBÓNUSZ 4

Szőke László

Hogyan legyél pénzügyileg tudatos minikurzus

(értéke: 19.900Ft)

Varga Bertold

Hogyan használd a Photoshopot és készítsd el az első Facebook hirdetéseid?

(értéke: 19.900Ft)

Ügyfeleink véleménye rólunk és a Business Akadémiáról

JELENTKEZÉS

A Business Akadémiára jelenleg nem tudsz jelentkezni, viszont javaslom, hogy iratkozz fel a várólistára, így elsőként fogsz értesülni, ha újra lehet csatlakozni:

Választható fizetési konstrukciók

ÁREMELÉS ELŐTTI UTOLSÓ ÁR

Business Akadémia

fizetés egy összegben
149.900Ft
 • Gondolkodásmód kialakítása kurzus
 • Üzleti ötlet kurzus
 • Business Canvas kurzus
 • Marketing stratégia kurzus
 • Célpiac kialakítása kurzus
 • Weboldal készítés kurzus
 • Marketing automatizálás kurzus
 • Social Media kurzus
 • Multimédia kurzus
 • Kommunikáció és Sales technika kurzus
 • Facebook zárt csoport tagság
 • Hozzéférés a fizetős licenceinkhez
 • SZUPERBÓNUSZ: az összes oktatóanyagunk 95.580Ft értékben!

(ez éri meg a legjobban)

Business Akadémia

fizetés 4 részletben​
4x42.475Ft összesen 169.900Ft
 • Gondolkodásmód kialakítása kurzus
 • Üzleti ötlet kurzus
 • Business Canvas kurzus
 • Marketing stratégia kurzus
 • Célpiac kialakítása kurzus
 • Weboldal készítés kurzus
 • Marketing automatizálás kurzus
 • Social Media kurzus
 • Multimédia kurzus
 • Kommunikáció és Sales technika kurzus
 • Facebook zárt csoport tagság
 • Hozzéférés a fizetős licenceinkhez
 • SZUPERBÓNUSZ: az összes oktatóanyagunk 95.580Ft értékben!

Business Akadémia

fizetés 8 részletben
4x26.985Ft + 4x17.990FT összesen 179.900Ft
 • Gondolkodásmód kialakítása kurzus
 • Üzleti ötlet kurzus
 • Business Canvas kurzus
 • Marketing stratégia kurzus
 • Célpiac kialakítása kurzus
 • Weboldal készítés kurzus
 • Marketing automatizálás kurzus
 • Social Media kurzus
 • Multimédia kurzus
 • Kommunikáció és Sales technika kurzus
 • Facebook zárt csoport tagság
 • Hozzéférés a fizetős licenceinkhez
 • SZUPERBÓNUSZ: az összes oktatóanyagunk 95.850Ft értékben!

Ez a 4 hónap lesz a legeredményesebb időszak az életedben

A Business Akadémia oktatója és a Business Mentor Program vezető mentora:

Csont Attila
Online marketing szakértő, üzleti mentor

Közel 10 éve kóstoltam bele a vállalkozások világába, azóta több üzleti ötletet valósítottam meg.

Kezdetben a fitnesz területén tevékenykedtem, többek között volt saját fitnesz stúdióm, több 10.000 napi látogatottságú online magazinom, milliós bevételt termelő fogyókúra programom.

Azonban a fitnesz iránt érzett szerelem és elköteleződés sokkal inkább az online marketing iránt kezdett erősödni.

2015-ben elbúcsúztam a fitnesz iparágtól és az elmúlt 5 évben már csak marketing kivitelezőként (salesfunnel.hu), tanácsadóként és oktatóként segítek az ügyfeleim vállalkozásának sikeresebbé tételében.

2018-ban a Business Challenge névre keresztelt 60 napos ingyenes vállalkozásépítésről szóló programot több, mint 1000 lelkes érdeklődő követte nagy figyelemmel (onlinemarketer.hu).

2018 tavaszán indult el a Business Akadémia oktatóanyagom, illetve 2019-től a Business Mentor Programom, amit már több, mint 100 résztvevő végezte el sikeresen.

2020. január 11-én pedig megtartottam első nagyszabású rendezvényemet, a Business Fesztivált, ahol közel 200 résztvevőnek adhattam át tudásom.

A rendezvény végén pedig a színpadon megkértem a barátnőm kezét.

Célom, hogy 2021 év végéig 1000 fiatalnak segítsek sikeresen elindítani első vállalkozásukat.

Nézd meg ezt a videót, amiben őszintén mesélek az életutamról

Videó lejátszása

Nézd meg, mit mondanak rólam azok az emberek, akikkel együtt dolgoztam

Kerekasztal beszélgetés a mentoráltjaimmal

Business Fesztivál 2020. 01. 11. – részlet

Winkler Mónika

A Mona Design alapítója:
https://mona-design.hu

Kovács Gergely

Az Officebooster alapítója:
https://officebooster.hu

Németh Irén

A Változók alapítója:
https://valtozok.hu

Nagy Olivér

A Webpotential alapítója:
https://webpotential.hu

Ludányi Dóra

A Tudásmentor alapítója:
https://tudasmentor.hu

Tomasevits Sándor

A Webgraphic alapítója:
https://webgraphic.hu

Jószelics Viktória

A Jóga Győr és az Astanga Jóga Vikivel alapítója:
https://jogagyor.hu

Dobos Márta

A Hátfájásdoki alapítója:
https://hatfajasdoki.hu/

Benefi Krisztina

A https://benefikriszti.hu alapítója

Kolonics Szilvia

A Sylvia Home Design alapítója:
https://sylviahomedesign.hu

Szarvas Márk

A Streetdesign.hu webshop tulajdonosa

Magyar László

Fotós

Nagy Andrea

Llife,-és business coach

Szántai Gábor

Hiedelemrendszer átépítő mentor

Szabó Anita

Pénzügyi tanácsadó

Annus Tímea

Az Urbanpets.hu webshop tulajdonosa

Hudi Kristóf

Értékesítési mentor

Kovács Gergely

Animációs rendező

Hozd meg életed legjobb döntését és csatlakozz a Business Akadémiához!

Minden jog fenntartva | csontattila.hu 2021 | email: hello@csontattila.hu

Scroll to Top