Business Sprint megrendelő űrlap

Jegyvásárlás menete

1. Válaszd ki, melyik csomagot szeretnéd megvásárolni

A két csomag közül ár-érték arányban a Business Sprint PRO csomag sokkal jobban megéri, mint az alap.

2. Válassz fizetési módot

A fizetés kizárólag bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel..

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni. 

4. Nyomd meg a "Megrendelés véglegesítése" gombot

Bankkártyás fizetési mód esetén átirányítunk a Barion biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Barion neve a garancia.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@csontattila.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/2142340-es telefonszámon munkaidőben.

Minden jog fenntartva © 2020 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu Adatkezelési tájékoztató &  Általános Szerződési Feltételek Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Scroll to Top