Már csak ennyi idő a kezdésig:

nap
óra
perc
mp

Itt tudod visszanézni a webinárt!

Kiegészítő anyagok

Munkafüzet letöltése

Az Ügyfélszerző Webináron egy munkafüzeten is végig mentünk. Ezt a munkafüzetet az alábbi gombra kattintva tudod bemásolni a Drive- mappádba. Ehhez viszont rendelkezned kell egy Google Drive fiókkal (ha van gmail-ed, vagy youtube fiókod, akkor Drive fiókod is van). A gombra kattintás után meg fog jelenni egy felugró ablak, ott kattints a Másolás gombra, ezzel fogod tudni átmásolni a fájlt a saját mappádba és ott fogod tudni szerkeszteni a dokumentumot.

Zsuzsi történetének letöltése

A Webinár során Noémi elhozta nekünk egy kitalált coach hölgy, Zsuzsi történetét, amiben végig vezette azokat a mérföld köveket, amiken végig szokott menni egy kezdő vállalkozó. Ezt a történetet itt tudod letölteni:

Ügyfélszerző Kalkulátor

Készítettünk egy egyszerű ügyfélszerző kalkulátort, ami megmutatja, hogy az adott nyereség célhoz naponta hány érdeklődővel kell felvenned a kapcsolatot, illetve hány tárgyalás szükséges havonta. A kalkulátor működéséről készítettem egy rövid videót, amit itt tudsz megnézni, illetve a videó alatti gombra kattintva le is tudod tölteni ezt a kalkulátort.

Minden jog fenntartva 2021 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top