HOGYAN SAJÁTÍSD EL A SIKERES VÁLLALKOZÓI GONDOLKODÁSMÓDOT?
Videó lejátszása
Az “Idén sikeres vállalkozó leszek” kihívás első részében a vállalkozói gondolkodásmódról beszéltünk. Minden siker elérése előtt egy úgynevezett siker gondolkodásra van szükséged. Ha kishitű vagy, esetleg mindenben csak a negatívat látod, ráadásul nem igazán motiváltan állsz a dolgokhoz, akkor jó eséllyel nem leszel sikeres. De ha pont ellenkezőleg állsz a dolgokhoz, tehát mersz nagyban gondolkodni (és persze cselekedni is), pozitív vagy és szeretsz emberekkel kapcsolódni, illetve állandóan motivált vagy, akkor jó eséllyel nagyobb sikereket fogsz elérni, mint a korodbeliek. Ebben a videóban összegyűjtöttünk néhány hasznos gondolatot:
  • Mi a vállalkozás? Jogi forma? Számlaképesség? Hogy el tudsz adni valamit másnak? Szerintem gondolkodásmód, vagy életstílus.
  • Elsőként tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért akarsz vállalkozni? Mit szeretnél vele elérni?
  • Határozd el magad, hogy márpedig te sikeres vállalkozó leszel! Felelősségvállalás fontossága (Grant Cardone)
  • Legyen egy nagy cél, amiért hajtasz, ami inspirál, ami motivál. Ki akarsz lenni 3 év múlva? Milyen lehet a te legjobb verziód? Legyen meg tisztán, hogy mit szeretnél és minden tevékenységedet ennek rendeld alá. Ami nem épít, azt vedd ki az életedből. Cselekedd bele magad a jövőbe!
  • Mivel akarod jobbá tenni a világot? Ha ezt tudod, akkor sokkal könnyebb a dolgod!
  • Nehézségek: nagy szükség van a kreatív, problémamegoldó gondolkodásra. Mindig jönnek nehézségek, de ezekre úgy tekints, mint megoldandó probléma.
És itt le tudod tölteni a mai feladatot: TOVÁBB A MAI FELADATHOZ! Illetve a Kurzusnyitó Webinárra ide kattintva tudsz regisztrálni: TOVÁBB A KURZUSNYITÓ RÉSZLETEIHEZ!
További hasznos tartalmakat a Vállalkozás indítás Facebook csoportban találsz!

Ha még nem tetted, itt tudsz csatlakozni:

(közel 10.000 fejlődni vágyó vállalkozóval ismerkedhetsz meg)

Minden jog fenntartva © 2021 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu
Adatkezelési tájékoztató &  Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top