HOGYAN VÁLASZD KI A HOZZÁD LEGJOBBAN ILLŐ ÜZLETI ÖTLETET?
Videó lejátszása

Elszánt vagy, biztos vagy benne, hogy vállalkozó szeretnél lenni, de azért vannak kételyek az ötlettel kapcsolatban? Ebben a videóban ahhoz adunk inspirációt, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő üzleti ötletet. 

Elsőként azt járjuk körbe, hogy egyáltalán milyen területek vannak: kereskedelem, tanácsadás, szolgáltatás, infotermék, MLM.

Beszélünk ezek előnyeiről és hátrányairól, így könnyebben meg tudod hozni a döntést, hogy számodra melyik lesz a tuti. Sőt, ha egyszerre több is tetszik ezek közül, akkor remekül tudod kombinálni őket, erre több példát is hallhatsz a videóban.

De itt még nem állunk meg! Hiába van ugyanis egy atombiztosan jó ötleted, amitől teljesen lázba jössz: ha nincs rá valós piaci igény, akkor sajnos hiába is szerettél bele az ötletbe. Éppen ezért arra is kitérünk, hogy hogyan kezdj bele a piackutatásba – hogy még véletlenül se indulj el rossz úton.

Az adás végén pedig az egyik kedvenc világhírű marketing szakértőnk, Russel Brunson 3 kérdését hozzuk el neked, amivel te magad is rájöhetsz, hogy megfelelő területet választottál-e.

És itt le tudod tölteni a mai feladatot: TOVÁBB A MAI FELADATHOZ!

Illetve a Kurzusnyitó Webinárra ide kattintva tudsz regisztrálni: TOVÁBB A KURZUSNYITÓ RÉSZLETEIHEZ!

További hasznos tartalmakat a Vállalkozás indítás Facebook csoportban találsz!

Ha még nem tetted, itt tudsz csatlakozni:

(közel 10.000 fejlődni vágyó vállalkozóval ismerkedhetsz meg)

Minden jog fenntartva © 2021 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu
Adatkezelési tájékoztató &  Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top