Ha egy sikeres szakértői vállalkozást akarsz felépíteni, akkor köztünk a helyed!

Csatlakozz Magyarország legnagyobb és leginspirálóbb, kifejezetten szakértő vállalkozóknak szóló Facebook közösségéhez és repítsd egekbe az üzleti eredményeid!

már több, mint 9.200 tag csatlakozott a csoportunkhoz
Ha egy sikeres szakértői vállalkozást akarsz felépíteni, akkor köztünk a helyed!

Csatlakozz Magyarország legnagyobb és leginspirálóbb, kifejezetten szakértő vállalkozóknak szóló Facebook közösségéhez és repítsd egekbe az üzleti eredményeid!

már több, mint 9.200 fejlődni vágyó vállalkozó van a csoportunkban
5 ok, amiért mindenképpen érdemes Neked is hozzánk csatlakoznod

Napi szintű értékes tartalom

Tudjuk, hogy milyen nehéz egy vállalkozást elindítani és felfuttatni, ezért minden nap fogsz kapni tőlünk egy kis tudás,-és motivációs löketet.

Heti BUSINESS LIVE adás

Minden héten szerdán 19 órai kezdéssel nézheted meg a nagy sikerű Business LIVE adásunkat, ahol hasznos és gyakorlatias tudást osztunk meg vállalkozás építéssel kapcsolatban.

Egy szuper, aktív közösség

Rendszeres kihívások, sok-sok gyakorlati feladat, folyamatos csoport aktivitás. Ezt nem lehet leírni, ezt meg kell tapasztalni! Csatlakozz hozzánk!

10+ órányi videós tartalom

Rendszeresen készítünk videós kihívásokat, minikurzusokat, amikben a legértékesebb vállalkozói tudásunkat osztjuk meg Veled.

Rendszeres közösségtalálkozók

Rendszeresen szervezünk élő közösségtalálkozókat, ahol a tanulás mellett megismerkedhetsz a többi csoporttaggal is.

A csoport szakmai vezetői
Csont Attila

Attila már több, mint 11 éve csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, médiaügynökség, marketing kivitelezés, tanácsadás és üzleti mentorálás) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 5 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva segít a kezdő és haladó vállalkozóknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját, szolgáltatás alapú bizniszükkel.

Csontné Nagy Noémi

Noémi az írás megszállottja. Gyerekkora óta rajong az írásért, aminek eredményeként 2020-ban elindította Business Blogger brandjét, ahol tartalmas cikkeivel segíti az énmárka építésben és vállalkozás indításban a követőit.

Noémi és Attila a Business Fesztivál szervezői, valamint a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítsék a kezdő és haladó  vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

Minden jog fenntartva 2021 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top