Legyél sikeres a közösségi médiában és építs hatalmas követőtábort:

Közösségi média minikurzus
stratégia + minták + technikai beállítás
24 órás kedvezmény
óra
perc
mp

* FONTOS: a határidő lejárta után nem lesz többé elérhető ez az ajánlat

A Közösségi média minikurzus tartalma
Ügyfélszerzés az Instagramon

(értéke: 3.900Ft)

Artboard 43

Az instagram az egyik legjobb ügyfélszerző platform és B2C értékesítés esetén nem túlzás állítani, hogy messzemenően az egyik legjobb felület.

Artboard 43

Ebben a videóban megosztom azokat a módszereket, amiket én is napi szinten alkalmazok és amivel 1 év alatt 8800-ra tornáztam fel a követőim számát.

Artboard 43

A Meetup felvétel hossza 1 óra 48 perc + a prezentációt is ajándékba megkapod

7 lépéses Instagram stratégia

(értéke: 7.900Ft)

Artboard 43

Az Instagram a világ egyik leglátogatottabb közösségi média platformja. Napi több millió felhasználó és mind arra várnak, hogy rájuk találj. A 7 lépéses stratégiával viszont ügyfeleket is fogsz tudni belőlük csinálni.

Artboard 43

Ezzel a 70 oldalas stratégiával a kezedbe adjuk a tudást, amivel a posztjaidból ügyfelek tucatjait fogod tudni megszerezni.

1 hónapos Instagram tartalomvázlat

(értéke: 7.900Ft)

Artboard 43

Ha az Instagramban nagyágyú akarsz lenni, akkor ez az oktatóanyag kell Neked! Pontosan összegyűjtöttük, hogy mikor milyen posztot kell kitenned, hogy megostromoljanak a követők.

Artboard 43

Ha kicsit is úgy érzed, hogy az Instragramban nem vagy még otthon, vagy szeretnél benne fejlődni, akkor javaslom, hogy egy másodpercig se hezitálj, mert baromi sokat fog Neked segíteni ez az 1 hónapos Instagram tartalomvázlat.

Artboard 43

Megkapod a 66 oldalas PDF-et, amiben rengeteg mintát és ötleteket fogsz találni

ÉS EGY AJÁNDÉKKAL IS KÉSZÜLÜNK NEKED
Business Meetup felvétele: Így érj el áttörést a vállalkozásodban!

(értéke: 9.900Ft)

Artboard 43

A legnagyobb kihívás egy vállalkozónak a fejében lévő félelmek, kishitű gondolatok és önbizalomhiány leküzdése.

Artboard 43

Ebben a Meetup felvételben 2 előadást is megnézhetsz ebben a témában, amivel áttörést fogsz tudni elérni a vállalkozásodban.

Artboard 43

A videó megnézése után buldózerként fogsz tudni tovább menni és az agyalás helyett képes leszel azonnal cselekedni!

óra
perc
mp

* FONTOS: a határidő lejárta után nem lesz többé elérhető ez az ajánlat

MEGRENDELÉS

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Bankkártyás fizetés

A tananyag fizetése kizárólag bankkártyás fizetés formájában lehetséges. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre és az email címre, mert erre fogjuk elküldeni a tananyag hozzáférési adatokat.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

FONTOS: cég esetén az adószám kitöltése kötelező!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

5. Egészítsd ki a megrendelésed a Business Fesztivál rendezvény videófelvételekkel!

Ha lúd, akkor legyen kövér, nem?

Éppen ezért most lehetőséged van megszerezni a 2020 januárban tartott Business Fesztiválunk teljes videófelvételét. Ha kipipálod a jelölőnégyzetet, akkor a rendelésed kiegészül a tananyag 9.700Ft-os árával. 

6. Nyomd meg a "Megrendelés véglegesítése" gombot

A Tovább a fizetéshez gombra kattintás után át fogsz kerülni a Barion biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Barion neve a garancia.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@csontattila.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/2142340-es telefonszámon munkaidőben.

Kik állnak az egész mögött?

Az oktatóanyag készítői Csont Attila és felesége, Csontné Nagy Noémi.

Attila már több, mint 1 évtizede csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, marketing kivitelezés, tanácsadás és mentor) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 5 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva marketing kivitelezőként (salesfunnel.hu), oktatóként (onlinemarketer.hu) és üzleti mentorként (csontattila.hu) segít másoknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját bizniszükkel a szolgáltatás alapú vállalkozások területén.

Noémi első vállalkozását a HR területén indította el, mint kreatív toborzási megoldások szakértője, azonban több sikeres együttműködés után, a 2020-as évek elején úgy érezte, hogy egy másik terület sokkal közelebb áll hozzá.

Noémi az írás megszállottja. Gyerekkora óta rajong az írásért, aminek eredményeként tavaly elindította Business Blogger brandjét, ahol tartalmas írásaival segíti az énmárka építésben és vállalkozás indításban a követőit.

Noémi és Attila a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítség a kezdő és haladó  vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

Minden jog fenntartva 2021 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top