Szeptember 12. 18:00-21:00

nap
óra
perc
mp
Próbálkozgatás helyett most itt a
Lépésről lépésre útmutató a sikeres vállalkozásod felépítéséhez!
stratégia + marketing + ügyfélszerzés

zártkörű

INGYENES WEBINÁR
+ GARANTÁLT AJÁNDÉK!

2021. szeptember 12 (vasárnap)

Kezdés: 18:00
Tervezett befejezés: 21:00

* FONTOS: az eseményen maximum 500 fő vehet részt

A Webinár tervezett programja

1. RÉSZ: Legfontosabb vállalkozói alapelvek, amik feltétlenül szükségesek a stabil alapokhoz!

Az egész webinárt egy nagyon izgalmas előadással fogjuk kezdeni, amiben összegyűjtjük és bemutatjuk a legfontosabb vállalkozói alapelveket, amit ha megértesz és elkezdesz alkalmazni, akkor fogod csak igazán érezni, hogy nagybetűs VÁLLALKOZÓ vagy!

2. RÉSZ: Lépésről lépésre bemutatjuk a 14 lépéses vállalkozás építési módszertanunkat!

Egy vállalkozás nem csak arról szól, hogy megalapítasz egy EV-t és hátradőlhetsz. Már a legelején is egymásra épülő folyamatokban kell gondolkodnod. Ha erre a 14 pontra építed a vállalkozásod, akkor garantált, hogy rövid idő alatt kézzel fogható sikereket fogsz tudni elérni.

3. RÉSZ: Segítséget fogunk adni az ügyfélszerzésben is!

Tudjuk, hogy a legtöbb kezdő vállalkozónak ez okozza a legnagyobb problémát. Ha egy vállalkozó nem tud ügyfeleket szerezni, akkor nem lesz pénz és egy életre el fog menni a kedve a vállalkozástól.
De ha eljössz a Webinárra, akkor garantálom, hogy már hétfőtől elkezdheted az ügyfélszerzést az újonnan megszerzett stratégiákkal.

4. RÉSZ: Bemutatjuk a Business Akadémia 5.0 programunkat

Ez az est fénypontja, ugyanis bemutatjuk Noémivel a közös szerelemgyerekünket, a Business Akadémia 5.0 online tréningünket.
 Bepillantást fogsz nyerni a kulisszák mögé, bemutatjuk a modulokat és az újításokat is elsők között fogod most megkapni.

5. RÉSZ: Ügyfeleink sikersztorijait hallgathatod meg

Bemutatunk néhány sikeres tanítványunkat, akik néhány hónappal ezelőtt azon a szinten voltak, mint most Te. Meg fogják osztani a tapasztalataikat, hogy ők miken mentek keresztül és kézzel fogható tanácsokat fognak adni.

Miért érdemes eljönnöd a webinárra?

Sokan, akik vállalkozni akarnak, nem egyértelmű számukra, hogy mit kell pontosan csinálniuk, hogy sikeressé váljanak. A webináron a teljes képet be fogjuk mutatni, hogy milyen területekre kell fókuszálnod.

Ezen a webináron több hasznos tudást és inspirációt fogsz megszerezni, mint az elmúlt időszakban könyvekből, blogcikkekből és a Facebook oldalak görgtéséből.

Egy vállalkozás akkor fog jól működni, ha a SZÍV és a STRATÉGIA kéz a kézben jár. Szerintünk csak így érdemes vállalkozni, meg ez fogja a legnagyobb eredményt hozni.

Kik fogják az előadást tartani?

A Kurzusnyitó webinár házigazdái Csont Attila és felesége, Csontné Nagy Noémi lesznek.

Attila már több, mint 1 évtizede csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, marketing kivitelezés, tanácsadás és mentor) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 5 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva marketing kivitelezőként (salesfunnel.hu), oktatóként (onlinemarketer.hu) és üzleti mentorként (csontattila.hu) segít másoknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját bizniszükkel a szolgáltatás alapú vállalkozások területén.

Noémi első vállalkozását a HR területén indította el, mint kreatív toborzási megoldások szakértője, azonban több sikeres együttműködés után, a 2020-as évek elején úgy érezte, hogy egy másik terület sokkal közelebb áll hozzá. 

Noémi az írás megszállottja. Gyerekkora óta rajong az írásért, aminek eredményeként tavaly elindította Business Blogger brandjét, ahol tartalmas írásaival segíti az énmárka építésben és vállalkozás indításban a követőit.

Noémi és Attila a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítség a kezdő és haladó  vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

Minden jog fenntartva 2021 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top