A POZÍCIÓ BETÖLTÉSRE KERÜLT

Keressük teljes állásba csapattagunkat, aki egy igazi

Online Marketing ninja

#szakmaifejlődés #funnelépítés #homeoffice #önfejlesztés

Kik vagyunk mi?

Csont Attila vagyok, online marketing szakértő és üzleti mentor. Feleségemmel együtt ügyfeleinknek vállalkozásuk elindításában és felfuttatásában segítünk.

Az elmúlt 5 évben 2000+ fő döntött már úgy, hogy tőlünk tanul az online tananyagainkkal vagy mentor programjaink által. A tanfolyamainkon túl számos ingyenes videókurzus, blogbejegyzés és podcast adás segít a fejlődni vágyóknak.

2023 számunkra a növekedés éve. Szeretnénk még több vállalkozóhoz eljuttatni a marketingben rejlő óriási lehetőségeket, ehhez viszont az első munkatársunkra, azaz Rád is szükségünk van!

Feladataid
Lenyűgöző funneleket fogsz építeni

Webdesign

Elsősorban landing és sales oldalakat fogsz készíteni. Ehhez a WordPress-t és az Elementor szerkesztőt használjuk, ezért fontos, hogy ezeket ismerd és legyen benne gyakorlatod.

Rengeteg már előre elkészített sablonunk van, így nem kell 0-ról felépítened az oldalainkat. (Persze ha szeretnéd kiélni a kreativitásod és úgy érzed, hogy frissítenél a designon, akkor adunk teret a kísérletezésre.)

hirdetéskezelés

A Facebook hirdetések szövegezése, kreatívjainak elkészítése és hirdetéseinek beállítása is a feladataid közé fognak tartozni.

Rengeteg tananyagot kapsz majd ezzel kapcsolatban, hogy mesteri szintre fejleszd a Facebook hirdetéskezelői tudásodat, ezért ha ebben még nem érzed magad profinak, nem gond, mi kitanítunk.

Szövegírás

Hirdetések, Sales és Landing oldalak, hírlevelek, közösségi média posztok és akár ebookok írását is rád bízzuk. Éppen ezért a kifogástalan helyesírásodra és a vágykeltő, izgalmas fogalmazásodra mindenképpen szükséged lesz ezeknél a feladatoknál.

Önfejlesztés

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, ezért munkád része lesz a folyamatos tanulás is. Hisszük, hogy úgy tudjuk jobbá tenni a Világot, ha folyamatosan képezzük magunkat, ezért ezt a csapattagjainktól is elvárjuk. Rengeteg saját készítésű anyagunk van, amivel szakmailag sokkal jobbá fogsz tudni válni, illetve van számos külföldi tananyagunk is, amihez úgyszintén hozzá fogsz férni.

Hírlevélrendszer

Ehhez a Salesautopilot (vagy ahogy mi hívjuk: SAPI) szoftverét fogod használni. Nem gond, ha még nem vagy profi szinten benne, mert lépésről lépésre megtanítunk a használatára, pár hét alatt könnyen belejössz majd. (Főleg, hogy az ország egyik legjobb SAPI rendszerépítője mentorál majd benne.)

Grafikai munkák

A két legismertebb képszerkesztő programot használjuk napi szinten, amivel Neked is dolgoznod kell: a Canvát és a Photoshopot.

Ha a Photoshopban nincs jártasságod, akkor sincsen semmi gond, mert erről is kapsz majd oktatást és kész sablonokat, amiket csak picit kell módosítani. Leginkább a Landing és Sales oldalaink designolására fogod használni ezeket a programokat, de a közösségi média posztoknál is hasznát veszed majd.

Fejlesztés

Számítunk a kreatív ötleteidre, a szakmai meglátásaidra és a véleményedre! Legyen szó akár a tartalomstratégiánkról, egy új kampány kivitelezéséről, vagy egyszerűen csak egy Facebook posztról. Fontos nekünk, hogy teret kapj arra, hogy megoszd velünk a meglátásaidat és azt beépítve fejlesszük a folyamatainkat, marketingünket.

Hogy fog kinézni egy átlagos napod?
Otthonról dolgozol

és azt sem fogjuk számonkérni rajtad, hogy mikor kezdesz neki a munkának. A munkaórák helyett sokkal inkább az eredményesség az, ami nálunk fontos. Ha hétfő van, akkor délelőtt egy meetingen megbeszéljük az elmúlt hét történéseit és a heti teendőket. Ezek után kezdődhet a munka.

Lehet, hogy épp egy teljesen új funnelt fogsz összerakni. Például elkészítesz egy landing oldalt a legújabb csalitermékünkre, elkészíted ennek a köszönőoldalát és a hozzá tartozó feliratkozó űrlapot és hírlevélsorozatot.

De az is lehet, hogy aznap éppen a facebook hirdetésrendszerünket fogod optimalizálni. Készítesz néhány ütős grafikát a photoshopban, majd a hozzájuk tartozó frappáns szöveget amit végül precízen beállítasz a kezelőfelületen.

Ezek után ránézel a tartalomstratégiánkra és írsz néhány posztötletet, amiből néhányat már el is készítesz.

Nap végén (vagy amikor neked jól esik) pedig mindig marad fél-egy órád az önfejlesztésre egy olyan szakmai anyagból, ami téged a leginkább érdekel.

Mikor fogod magad jól érezni nálunk?
Mi azon leszünk, hogy olyan légkört biztosítsunk neked, ahol igazán szeretsz dolgozni. Viszont van néhány olyan dolog, ami ha igaz rád, akkor egészen biztosan téged keresünk.

imádod a marketinget

Nem kérdés, olyan csapattársat keresünk, aki hozzánk hasonlóan szenvedélyének tekinti a marketinget. A legfontosabb, hogy úgy érzed, hogy amikor landing oldalt designolsz vagy szöveget írsz, akkor az alkotás öröme egy flow élménybe repít.

proaktív vagy

Ha elakadsz, akkor sem torpansz meg és tűzön-vízen át megtalálod a megoldást. Persze mi is szívesen segítünk, de te magad is kellően önállóan tudsz megoldani helyzeteket. Annak is nagyon örülünk, ha az ötletelésben is proaktív vagy. Akkor leszünk rád igazán büszkék, ha a saját ötleteidet is meg tudod nálunk valósítani!

Igényes vagy a munkádra

Ha te is olyan igényes vagy a munkádra mint mi, akkor nálunk tuti, hogy úgy fogod érezni, hogy jó helyen vagy. Ha megnézed bármelyik aloldalunkat, grafikáinkat, letölthető ebookunkat akkor egyértelmű lesz, hogy milyen színvonal az, amit követünk.

Csapatjátékos vagy

Mi imádjuk az embereket, legyen ügyfél, követő, vagy leendő munkatárs, ezért törekszünk egy baráti légkör kialakítására. Ehhez azonban Te is kellesz, hogy igazi csapatjátékos legyél.

homeofficeban szárnyakat kapsz

Szereted az otthoni munkavégzéssel járó szabadságot és ez az a környezet, ahol igazán produktív tudsz lenni. Nem jelent viszont problémát, ha havonta egyszer pár órára személyesen találkozunk (Budapesten vagy Székesfehérváron).

Pozitívan gondolkozol

Te is egyetértesz velünk abban, hogy ,,nincs lehetetlen, csak tehetetlen” éppen ezért hozzánk hasonlóan mindent elkövetsz annak érdekében, hogy a kitűzött célt együtt elérjük. Egy igazi csapatjátékos vagy, akire bármikor számíthatunk - pont úgy, ahogy te is ránk.

Megrögzött önfejlesztő vagy

Falod a szakmai anyagokat, nem indulsz el sehova az éppen aktuálisan olvasott könyved nélkül és fél perc alatt legalább 5 marketing guru nevét fel tudod sorolni. Nálunk minden nap hódolhatsz egyik kedvenc időtöltésednek: a fejlődésnek. Nem csak az elvégzendő munka révén, hanem a napi fél-egy órás “önfejlesztő idő” során is.

A 10 legjobb dolog, amit kapsz, ha a csapatunkba tartozol…
1.)  Reális fizetés
Az eredményes munkavégzésedhez méltó, korrekt bérrel jutalmazunk téged.
2.)  99% homeoffice
Havi egyszer szeretnénk veled személyesen is találkozni, de túlnyomó többségben otthonod kényelméből dolgozhatsz.
3.)  Rugalmas munkaidő
Nekünk nem az számít, hogy reggel 8-tól 4-ig folyamatosan a munkán pörögj. Akkor dolgozz, amikor neked kényelmes, a lényeg, hogy a megbeszélt munkák elkészüljenek.
4.)  Intenzív szakmai fejlődés
A napi önfejlesztéssel, világszínvonalú tananyagokkal és szakmai mentorálással segítjük elő, hogy napról napra jobbá válj.
5.)  Pici, de jófej csapat
Alvállalkozóinkon kívül csapatunk harmadik tagja leszel, így egy meglehetősen családias környezetbe fogsz csöppenni. Nálunk nincsenek szigorú keretek és szűk mozgásterek mint egy multinál.
6.)  Számít a véleményed
Negyedévente összegyűlünk és meghívunk téged hozzánk ahol egy egész napot a következő időszak megtervezésére használunk. Ilyenkor beépítjük a te ötleteidet és meglátásaidat is a cég működésébe. Bár még a csapat méretéből adódóan nincsenek csapatépítő programjaink, ha igényed van rá, mi nyitottak leszünk rá.
7.)  Hosszútávon számítunk rád
Nem egy-egy projektre keresünk csapattagot, hanem hosszútávra. Ne aggódj, a növekedésünk során továbbra is home officeban fogunk működni.
8.)  Részvételi lehetőség rendezvényeinken
Nem kötelező, de nagyon örülünk neki, ha eljössz a rendezvényeinkre, ahol még többet tanulhatsz és még jobban beleláthatsz abba az életérzésbe amit az ügyfeleinknek is átadunk.
9.)  Kiemelkedő szakmaiság
Magyarország egyik legkiemelkedőbb marketing szakemberétől, Csont Attilától lesheted el a legtrükkösebb marketingfogásokat.
10.)  Transzparens, őszinte, játszmamentes közeg
Olyan légkört nyújtunk, ami csak kevés munkahelyen adatik meg. Mert nekünk fontos, hogy jól érezd magad nálunk.
JELENTKEZZ HOZZÁNK MARKETINGESNEK!

Ezen a folyamaton fogsz végigmenni:

1. Űrlap kitöltése

Add le a jelentkezésed az űrlapon.

2. Kérdőív kitöltése

Hamarosan érkezni fog hozzád egy email, amiben egy kérdőív kitöltésére fogunk megkérni. Ebben fogjuk feltárni mélyebben, hogy milyen készségekkel rendelkezel.

3. Próbafeladat

Küldeni fogunk egy próbafeladatot, ahol megmutathatod marketinges rátermettségedet. A próbafeladat elvégzéséhez 3 munkanapod lesz, de minden részletet elküldünk emailben.

4. Telefonos és személyes interjú

Minden sikeres próbafeladatot elvégzőt felhívunk telefonon egy 15 perces mini interjú keretében. Ha úgy érezzük mindketten, hogy megvan kettőnk között a kémia, akkor egyeztetünk is egy hosszabb online vagy személyes interjú időpontot, ahol minden részletet át tudunk beszélni.
Online marketingesként az egyik legjobb helyen fejlődhetsz

A marketing iparágban egy kiemelkedő helyet foglal el a Csont Attila brand.

Magyarországon az elsőszámú vállalkozásindításban segítő mentor programját hoztunk létre, ahol nem csak stratégiai és technikai megvalósításban, hanem a lelki elakadásokban is az ügyfeleink rendelkezésére állunk, mert hiszünk benne, hogy a megfelelő gondolkodásmód és a marketing tudás egyaránt szükséges a sikeres vállalkozás felépítéséhez.

Nem csak kezdőknek, de haladó vállalkozóknak is nyújtunk segítséget egyéni és csoportos mentorálással és online tananyagrendszerünkkel.

Rendszeres meghívottja vagyok marketing rendezvényeknek. Hallhattál már előadni a Startup Safarin, Freedom Business konferencián, Online Marketing Summiton, Tudástárklub találkozón, vagy akár a saját rendezvényünkön, a Business Fesztiválon.

Vállalkozásunk számokban
0 +

Ügyfél

0 +

Órányi leforgatott tananyag 

0 +

Órányi mentorálás/év

mi nem csak tudást, hanem élményt is adunk ügyfeleinknek

Kíváncsi vagy a történetemre?

Ha még sosem hallottál rólam akkor biztosan kíváncsi vagy arra, hogy ,,ki lenne a főnököd” (nem szeretem ezt a szót, sokkal inkább egy partneri együttműködésre törekszem a csapattagjaimmal.)

Nézd meg ezt a mélyinterjút, ahol elmesélem, hogy ki vagyok, honnan jöttem.

Ez egy igazán tartalmas interjú, ahol jobban megismerhetsz, ahol beszélek a mélypontjaimról, nehézségeimről és arról, hogy hogyan indultam el a vállalkozói utamon.

Gyakori kérdések, amik felmerülhetnek még benned

Teljes állásra keressük a csapattagunkat, ami heti 40 munkaórát jelent a hétköznapokon. Nincs fix munkaidő és otthonról dolgozhatsz. Kezdés részünkről minél előbb, annál jobb.

A munkavégzéshez nem szükséges nyelvtudás, de egy olyan jelentkező tudná a legjobban kiaknázni a pozícióban rejlő fejlődési lehetőséget, aki tud angolul és így az angol nyelvű tananyagainkat is fel tudná dolgozni.

Nekünk nem az a fontos, hogy melyik iskola óráit ülted végig, hanem az, hogy a gyakorlatban mi az, amit tudsz kivitelezni. Minél jobban értesz egy funnel felépítéséhez, annál nagyobb előnyben vagy.

Az elsődleges amit nézünk, az a próbafeladat minősége. A második, hogy milyen szinten vagy egy-egy területen amit a kérdőívben is kérdezünk tőled. Ha szakmailag úgy ítéljük, hogy neked való a Marketing Ninja pozíció, akkor pedig az interjún még jobban szeretnénk megismerni téged. A legfontosabb végső soron, hogy működjön a kémia és mindketten úgy érezzük, hogy együtt szeretnénk dolgozni.

Minden próbafeladatot kitöltőt értesíteni fogunk arról, ha megtaláltuk az ideális jelöltet, így nem kell attól félned, hogy a jelentkezésed a levegőben fog lógni. Ha eljutottál a személyes interjúig is, viszont nem melletted döntöttünk, akkor pedig egy őszinte visszajelzéssel segítünk téged abban, hogy sikeresen találd meg a számodra megfelelő állást.

Amennyiben mindketten úgy érezzük, hogy szeretnénk együtt dolgozni, úgy a mi részünkről akár azonnal kezdődhet a munka. Ha neked még le kell töltened a felmondási időt akkor semmi gond, megvárunk téged. A közös munka első napján egy közös napot fogunk eltölteni, ahol még jobban megismerjük egymást és már belekezdünk a közös munkába, megbeszéljük az elkövetkezendő időszakot, célokat, stb.

A betanítás java részt előre felvett tananyagokból fog állni illetve igény szerint akár személyes mentorálás is része lesz a folyamatnak. Mivel már nem vagy teljesen kezdő, ezért az érdemi munka is elindul már rögtön az elején. Mi már alig várjuk!

Minden jog fenntartva 2023 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top