Hogyan érj el FERGETEGES növekedést a válság kellős közepén?

Ez a Milliomosok Napja rendezvény, ahol a legtöbb azonnal alkalmazható tudással, szemléletváltó inspirációval és új kapcsolatokkal gazdagodhatsz.

Ha kitörnél a borúlátó hírfolyamból és ki vagy már éhezve egy olyan üzleti rendezvényre, ami a motivációs raktáraidat és a tudásod is feltölti, akkor itt a helyed!

IDŐPONT: 2022. augusztus 06. 10:00-18:00

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. augusztus 04. éjfél

HELYSZÍN: Barceló Budapest, Király u. 16.

Mi ez a

Milliomosok NAPjA RENDEZVÉNY

és miért érdemes eljönnöd?

A Milliomosok Klubja egy szűk klubtagság, ahova csak a Business Akadémia és a Business Mentor Program résztvevők kerülhetnek be és negyedéves, féléves, valamint éves klubtagsággal vehetnek részt a rendezvényeken.

A Milliomosok Klubja első élő rendezvényére azonban most lehetőséged van aktív klubtagság nélkül is eljönni egy jelképes áron, hogy belekóstolj a Milliomosok Klubja életérzésbe.

Ha ennyi bezártság után ki vagy már éhezve egy olyan üzleti rendezvényre, ami a motivációs raktáraidat és a tudásod is feltölti, akkor itt a helyed!

FONTOS: csak erre az egy rendezvényre lehet érvényes tagság nélkül eljönni, tehát soha többé nem lesz erre lehetőséged!

A Milliomosok Napja rendezvény tematikája

10:00-10:45
Hogyan fordítsd előnyödre a válság negatív hatásait?

Előadásomban elmondom, hogyan lehetséges nem csak túlélni a beharangozott válságot, hanem még magasabb szintre emelni a vállalkozásodat. Lehet most azon gondolkodsz, hol kell majd a nadrágszíjat legjobban meghúznod, de én ehelyett segítek rálépni a gázpedálra..

Előadó: Csont Attila

10:45-11:30
Hogyan tovább a "régi" KATA után?

Könyvelő szakértőnk segít eligazodni az új KATA törvény kacifántos sorai között. Előadásából megtudhatod a legfontosabb módosításokat és égető határidőket, valamint gyakorlati megoldásokat fog hozni, amivel a régi KATA-t helyettesíteni tudod majd.

Előadó: Batonay Tünde

12:00-12:30
Nagyban gondolkodás a gyakorlatban

Mihalik Gyöngyvér és Vicsai Gábor marketing szakértőkkel fogunk beszélgetni arról, hogy ők hogyan tudnak igazán nagyban gondolkodni, hogy tudnak éves szinten több giga kampányt felépíteni és mi motiválja őket nap mint nap.

Előadók: Mihalik Gyöngyvér, Vicsai Gábor és Csont Attila

12:30-13:00
A legütősebb bevétel növelési stratégiák 30 percben

Egy vállalkozás életben tartásához szükséges ismerned néhány bevétel növelési stratégiát, amivel bármikor tudsz pénzt szerezni. Az előadásomban most több módszert is be fogok mutatni, amivel akár meg fogod tudni többszörözni a havi bevételed.

Előadó: Csont Attila

14:00-18:00
Kapcsolatépítés és vezetett Mastermind

A Milliomosok Klubja rendezvény második felében a kapcsolatépítésé lesz a főszerep. Meg fogtok ismerkedni a többi résztvevővel és együtt fogtok kis csoportokba dolgozni a vállalkozásaitokon. Ez a Mastermind fogja a legnagyobb előrelépést jelenteni, mert több külső szemlélő fogja a legjobb tanácsát megosztani Veled.

Mennyibe kerül a Milliomosok Napja rendezvény?

Gyorsan foglaljuk össze, hogy mi mindent fogsz kapni, ha eljössz a programra?

mindez összesen 29.990Ft helyett most csak 
14.990Ft

FONTOS: csak erre az egy rendezvényre lehet érvényes negyedéves / féléves / éves Milliomosok Klubja tagság nélkül eljönni, tehát soha többé nem lesz erre lehetőséged!

Ne halogass, mert a kedvezményes jelentkezési lehetőségnek hamarosan vége:

nap
óra
perc
mp
Milliomosok Napja Rendezvény  jelentkezés

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Fizetés

A tananyag fizetése banki utalás, illetve bankkártyás fizetés formájában lehetséges. Szerintünk ez a két leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre és az email címre, mert erre fogjuk elküldeni a tananyag hozzáférési adatokat.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

FONTOS: cég esetén az adószám kitöltése kötelező!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

6. Nyomd meg a "Megrendelés véglegesítése" gombot

A Tovább a fizetéshez gombra kattintás után át fogsz kerülni a Barion biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Barion neve a garancia.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@csontattila.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/2142340-es telefonszámon munkaidőben.

Minden jog fenntartva 2022 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top