Díjmentes webinárium kezdő, vagy indulás előtt álló szakértő vállalkozóknak

Így vidd sikerre
2023-ban a
vállalkozásod!

Tervezzük meg együtt az ÁLOM VÁLLALKOZÁSOD, ami a legrosszabb gazdasági környezetben is stabilan fog tudni növekedni, ezzel biztosítva magadnak és a családodnak az anyagi biztonságot.

A Webinár időpontja:
2023. június 22. (csütörtök)
18:00-19:30

A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

A Webinár videófelvétele korlátozott ideig visszanézhető lesz a résztvevőknek

Miről lesz szó a webináron?

miért nehezebb év a 2023, mint a tavalyi?

Az egyre rosszabb gazdsági környezet és az egekbe szökő infláció miatt sokan félnek belevágni egy vállalkozásba, azonban pont most kell a saját kezedbe venned a sorsod irányítását.

Hogyan tedd ütőssé az üzleti ötleted?

Az üzleti ötletnek 5 kritériumnak kell megfelelnie. Ha az 5-ből egy is hiányzik, akkor sajnos soha nem fogod tudni talpra állítani a vállalkozásod. Kezdő vállalkozóként én is megéltem ezt.

7 hiba, amit semmi esetre se kövess el!

A kezdő vállalkozók rendszerint elkövetik azokat a hibákat, amik meggátolják a növekedésben. Ha nem úgy jönnek az eredmények, ahogyan szeretnéd, akkor ez lesz a megoldás!

Hogyan vidd sikerre az első vállalkozásod?

A kezedbe adjuk a térképet, amin végig haladva sokkal könnyebben fogod tudni elérni az anyagi sikereket. Ha őszintén vágysz a sikerre, akkor mindenképpen maradj a webinár végéig!

A Webinár előadói
Csont Attila

Attila már több, mint 13 éve csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, médiaügynökség, marketing kivitelezés, tanácsadás és üzleti mentorálás) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 6 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva segít a kezdő és haladó vállalkozóknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját, szolgáltatás alapú bizniszükkel.

Csontné Nagy Noémi

Noémi az írás megszállottja. Gyerekkora óta rajong az írásért, aminek eredményeként 2020-ban elindította Business Blogger brandjét, ahol tartalmas cikkeivel segíti az énmárka építésben és vállalkozás indításban a követőit.

Noémi és Attila a Business Fesztivál szervezői, valamint a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítsék a kezdő és haladó  vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

Itt az ideje, hogy meghozd a döntést, hogy a 2023-as éved a vállalkozásod beindításáról szóljon! Ebben fogunk Neked segíteni!

Minden jog fenntartva 2023 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top