Ingyenes Webinár kezdő és haladó vállalkozóknak:

Hogyan szerezz több ügyfelet a legrövidebb időn belül anélkül, hogy nyomulnod kéne?

Az életben az egyik legnagyobb magabiztosságot az adja, ha megvan az a képességed, hogy bármikor tudsz annyi ügyfelet és pénzt szerezni, amennyire szükséged van! 

A Webinár időpontja:
2022. február 16. (szerda) 19:00-20:30

A Webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

A Webinár videófelvétele korlátozott ideig visszanézhető lesz a résztvevőknek

Miért rendkívül fontos készség az ügyfélszerzés?

A vállalkozásod sikere az ügyfélszerzésed hatékonyságától függ.

Előfordult már veled, hogy egy kis extra pénzt szerettél volna szerezni a vállalkozásoddal, viszont mikor a tettek mezejére léptél volna, akkor ott ültél az íróasztalod előtt és fogalmad sem volt, hogy mihez kezdj először?

Tudjuk, hogy milyen rossz érzés, mikor a tanácstalanság egyszerűen megbénít és ilyenkor gyakran elmegy az ember kedve az egésztől.

Kezdő vállalkozóként mi is voltunk ebben a cipőben, viszont az elmúlt 12 évben számtalan olyan ügyfélszerző módszert próbáltunk ki, amik közül most a legjobb megoldásokat elhozzuk Neked.

A lelki akadályoktól kiindulva, az elméleti alapokon keresztül a kézzel fogható, azonnal átültethető stratégiákig mindent meg fogunk Veled osztani.

Az Ügyfélszerző módszerek Webinár neked szól, ha…
Elakadtál az ügyfélszerzésben

és fogalmad sincs, hogyan kéne nekikezdeni. Tele vagy félelmekkel és bizonytalansággal és ezen mindenképpen szeretnél változtatni! Ha ez így van, akkor Neked kötelező a részvétel!

Több kiszámítható bevételt szeretnél

ezért olyan módszerekre van szükséged, amik tényleg működnek és a lehető leggyorsabban be fog annyi pénzt hozni, amennyi kell! Mi is ezeket a módszereket használjuk.

Közelebb szeretnél kerülni a céljaidhoz
és el szeretnél jutni az anyagi bőséghez. Ha kitartóan teszel a céljaidért, akkor vállalkozóként könnyebben eljuthatsz az anyagi bőséghez, mint alkalmazottként.
Miről lesz szó a webináron?

Miért nem ment eddig az ügyfélszerzés?

A Webinár elején feltárjuk azokat az okokat, amik miatt nem ment eddig az ügyfélszerzés. Ha ezeket megérted, akkor sokkal könnyebb lesz a tettek mezejére lépni.

Alap és haladó módszerek

Be fogjuk mutatni azokat az alap és haladó ügyfélszerző módszereket, amik egy szolgáltatás alapú vállalkozónak a legnagyobb eredményt hozhatja, ráadásul a legrövidebb idő alatt.

Az ügyfélszerzés alapvető szabályai

Az ügyfélszerzésnek vannak olyan szabályai, amiket ha nem ismersz, szinte garantált a bukás. A Webináron bemutatjuk az alapvető szabályokat, amiket azonnal fogsz tudni alkalmazni.

Segítünk átültetni a gyakorlatba

Egy olyan programot fogunk bemutatni, amivel az elméletet együtt át fogjuk ültetni a gyakorlatba. Ha szeretnél valós eredményeket elérni, akkor biztosan nagyon fog neked tetszeni.

A Webinár előadói
Csont Attila

Attila már több, mint 12 éve csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, médiaügynökség, marketing kivitelezés, tanácsadás és üzleti mentorálás) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 5 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva segít a kezdő és haladó vállalkozóknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját, szolgáltatás alapú bizniszükkel.

Csontné Nagy Noémi

Noémi az írás megszállottja. Gyerekkora óta rajong az írásért, aminek eredményeként 2020-ban elindította Business Blogger brandjét, ahol tartalmas cikkeivel segíti az énmárka építésben és vállalkozás indításban a követőit.

Noémi és Attila a Business Fesztivál szervezői, valamint a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítsék a kezdő és haladó  vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

Itt az ideje, hogy megszerezed az ügyfélszerzés legjobban működő módszereit!

Minden jog fenntartva 2022 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top