Tudatos és fejlődni vágyó vállalkozóknak:

Vállalkozói Évtervező Workshop (videófelvétel)

hogy 2022 a drasztikus fejlődés éve legyen!

Időpont: 2021. január 02. (vasárnap) 10:00-16:00
Helyszín: Zoomon keresztül az otthonodban

Egy teljes nap azért, hogy megtervezzük, hogyan tudod elérni azt a bevételt és vállalkozást, amiről a 2021-es évben legfeljebb csak álmodoztál.
Gyakorlati lépéseket vázolunk fel az éves fő célod mentén, hogy egy olyan stratégiával távozz a nap végén, amely lépésről lépésre mutatja meg neked, hogy 2022-ben hogyan tudod életed eddigi legjobb vállalkozói évét megvalósítani!

Megmutatjuk, hogyan készíts egy olyan tervet, ami egy megvalósítható útmutató lesz számodra
Céltalan csapongás helyett atombiztos stratégia

Ahhoz, hogy magasan felülmúld az előző vállalkozói évedet, mindenekelőtt kell egy olyan terv, ami a te vágyaidon és a célcsoportod igényein alapszik. Ennek megalkotásához üzleti mentorok támogatását kapod, hogy a nagyban gondolkodást reális és számodra motiváló lépések alapozzák meg.

Csont Attila
Az örömteli vállalkozásépítés a te vágyaidon keresztül vezet

A vállalkozásnak nem az a lényege, hogy a széthajtás után jól kiégj. Sokkal inkább az, hogy úgy tedd jobbá mások életét, hogy közben te is boldog vagy és megvalósítod önmagad.

Ezért az egész tervezésnél a te vágyaid, a te motivációd és miérted is nagy hangsúlyt kap. Csak akkor leszel képes átlag feletti eredményt produkálni, ha a megszállottan szereted azt, amit csinálsz és kristálytiszta a víziód. Ezért az egész tervezést ezzel kezdjük. 

Éveleji elszántság, ami akár 12 hónapig is kitart

Újévkor még mindenki nagyon lelkes és hisz abban, hogy amit célként kitűzött, az valóban meg is fog valósulni. Sajnos viszont a motiváció gyakran pár hét alatt elszáll, és év végére jó ha emlékszünk, hogy mit szerettünk volna idén elérni. 

A tervezés után minden hónapban emlékeztetünk téged az éves célodra és mini feladatokat kapsz, hogy megmaradjon a lendület.

Kik fogják a webinárt tartani?
Csont Attila

Attila már több, mint 11 éve csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, médiaügynökség, marketing kivitelezés, tanácsadás és üzleti mentorálás) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 5 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva segít a kezdő és haladó vállalkozóknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját, szolgáltatás alapú bizniszükkel.

Csontné Nagy Noémi

Noémi az írás megszállottja. Gyerekkora óta rajong az írásért, aminek eredményeként 2020-ban elindította Business Blogger brandjét, ahol tartalmas cikkeivel segíti az énmárka építésben és vállalkozás indításban a követőit.

Noémi és Attila a Business Fesztivál szervezői, valamint a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítsék a kezdő és haladó  vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

Amiről szó lesz a workshopon

Tervezés alapjai

Mindenekelőtt egy rövid elmélettel kezdünk, ami a vállalkozástervezéshez elengedhetetlen lesz majd. Ahhoz, hogy eredményes legyen a tervezés, a szakmai alapokat neked is ismerned kell - ez fog arról biztosítani, hogy megfelelő célokat tudj magad elé tűzni.

Mozgatórugóid feltérképezése

A tervezés fázisát Veled fogjuk kezdeni, hiszen ha a vállalkozó jól van, akkor a vállalkozás is jobban tud teljesíteni. Éppen ezért a te motivációdat, belső vágyaidat fogjuk feltárni, hogy majd ezek mentén tudd a vállalkozásodat is építeni. Ez egy rendkívül fontos rész ahhoz, hogy olyan tervet alkossunk meg, amit szívvel-lélekkel tudsz majd megvalósítani a következő 365 napban.

És az eredmény

A nap végén egy stratégiai terv lesz a kezedben, hogy egy kész forgatókönyved lehessen a 2022-es évre! Ez a tervrajz egész évben társad lehet abban, hogy mi tévő legyél, hogy életed évét valósíthasd meg!

Előző év kiértékelése

Ezek után egy rövid kiértékeléssel kezdünk és átnézzük, hogy a vállalkozásod, hogyan teljesített az előző évben. Mi az, amit sikerként könyvelhetsz el, mi az amit jobban is lehetne csinálni? A kiértékeléshez olyan szempontrendszert kapsz, amellyel egyértelmű lesz, hogy hol voltak eddig a vállalkozásod gyengepontjai. Ezt egy egyedi módszertan alapján kifejlesztett checklistával tudod majd felülvizsgálni.

A 2022-es stratégiád megalkotása

Mire ehhez a modulhoz érünk, már minden alapot és fontos részletet megszereztél ahhoz, hogy a vállalkozásod tennivalóira térhessünk. A nagy célodat már lépésekre bontva határozzuk meg, a marketingtevékenységed, ügyfélszerzés és ügyfélkezelés dimenzióiban. Minden olyan területre kitérünk, amit egyéni vállalkozóként feltétlenül meg kell határoznod.

A vállalkozói évtervező workshop neked szól, ha…

Most szeretnéd elkezdeni a vállalkozásod

és segítene, ha tudnád, milyen lépéseket kell megtenned az első sikeres üzleti évedhez
Ha a ’22-es évre nagy álmaid vannak viszont ezeket stratégiába szeretnéd foglalni, hogy egészen biztosan megvalósuljon

Ha már terveztél üzleti évet, de idén mindezt egy inspiráló közegben tennéd, utánkövető rendszerrel a vágyaidon alapulva

Mit fogsz még kapni a Workshop mellé?

A Workshop teljes videofelvételét

Az Évtervező Workshopot teljes egészében fel fogjuk venni, amit már másnap fel fogunk tenni egy zárt oktatófelületre, így semmiről nem fogsz lemaradni, ha esetleg egy-egy résznél elkalandoznál.

Munkafüzetet digitális formában

A Workshopon egy meglehetősen részletes munkafüzeten fogunk végigmenni, ami hatalmas segítséget fog adni a későbbiekben. Ezt a munkafüzetet év közben is rendszeresen újra előveheted és beleírhatod a gondolataidat, újabb terveidet.

12 hónapon keresztül email utánkövetés

A Workshop résztvevőknek lehetőségük lesz részt venni egy "online coaching" programban, ami keretein belül havi rendszerességgel fogunk értesítő e-maileket küldeni, hogy szem előtt tudd tartani az éves célod és továbbra is fennmaradjon a motivációd.

Kiegészítő oktatóvideók

A Webinár időtartama korlátozott, ezért ott csak a leglényegesebb gondolatokat fogjuk átadni. Ezért arra gondoltunk, hogy a legteljesebb tudást át tudjuk adni, kiegészítő videókat fogunk még készíteni, amit a webinár követően fogsz megkapni.

Egy 30 perces tanácsadás, aki december 31-ig jelentkezik

Akik 2021. december 31. éjfélig jelentkeznek a Workshopra, ők ajándékba kapnak egy 30 perces konzultációt csapatunk egy tagjától. Így egy szakértővel beszélheted át a terveidet és ha elakadsz, akkor konkrét segítséget fogsz tőlünk kapni.

Mennyibe kerül a Webinár és a bónuszok?

Mielőtt leleplezzük, mennyibe kerül az Évtervező Workshop, egy gyors kérdést kell letisztáznunk:

Neked mennyit ér meg egy útmutató az eredményes üzleti éved megtervezéséhez?

Ha képes lennél 2022-ben 3-4-5 millió forinttal többet keresni, akkor megérne befizetni akár 100.000Ft-ot?

Erre nem is kell válaszolnod, mert tudom a válaszod, de szeretnélek megnyugtatni, hogy nem kell ennyit fizetned ahhoz, hogy ez átfogó, vaskos évtervező dokumentum legyen a kezedben a workshop után.

Na de most kapaszkodj meg!

Imádunk az olyan emberekkel együtt dolgozni, akik keresik a lehetőséget, hogy jobb vállalkozókká váljanak és szeretnek időben dönteni, ezért ha december 31 éjfélig lefoglalod a helyed, akkor 50% kedvezménnyel jöhetsz az Évtervező Workshopra.

mindez összesen 19.900Ft

Ne halogass, mert a  jelentkezési lehetőségnek hamarosan vége:

nap
óra
perc
mp
Workshop jelentkezés

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Bankkártyás fizetés

A tananyag fizetése kizárólag bankkártyás fizetés formájában lehetséges. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre és az email címre, mert erre fogjuk elküldeni a tananyag hozzáférési adatokat.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

FONTOS: cég esetén az adószám kitöltése kötelező!

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

6. Nyomd meg a "Megrendelés véglegesítése" gombot

A Tovább a fizetéshez gombra kattintás után át fogsz kerülni a Barion biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Barion neve a garancia.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@csontattila.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/2142340-es telefonszámon munkaidőben.

Gyakori kérdések, amik felmerülhetnek még benned

Ha eddig eljutottál, akkor biztosan nagyon érdekel Téged az online Évtervező Workshop.
Nézd át az alábbi gyakori kérdéseket és biztosan mindent meg fogsz tudni belőlük

A teljes Vállalkozásfejlesztő Program egy előre felvett előadás sorozat, amit videók formájában fogsz megkapni, így az otthonod kényelméből fogod tudni nézni a programot.

A vásárlást követően egy emailben fogjuk elküldeni a tananyag eléréséhez szükséges belépési adatokat.

Minden hónap elsején kapsz egy coaching emailt, amiben emlékeztetünk a nagy célodra és rövid feladatot is találsz benne, hogy könnyedén fenn tudd tartani a lelkesedésed.

A konzultációt 2022. március 31.-ig tudod igénybevenni. Érdemes minél előbb élni a lehetőséggel, hogy a megtervezett éved valóban úgy valósulhasson meg, ahogyan azt elképzelted.

Ha december 23.-ig jelentkezel, akkor a workshop mellé kapsz egy ajándék 30 perces évindító konzultációt, ahol a megtervezett évedet tudjuk átbeszélni – hogy még könnyebben menjen majd a terveid megvalósítása. Ebben csapatunk egyik tagja, Csont Attila üzleti mentor vagy Mundrucz Leonóra transzformációs coach lesz segítségedre.

Itt az ideje, hogy az álomból valóság legyen! Ennek pedig első lépése egy átfogó, lépésről lépésre végigkísérő terv

Minden jog fenntartva 2021 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top