JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2022. május 03-12

nap
óra
perc
mp
BUSINESS AKADÉMIA 5.0
Tedd pénzzé a tudásod és építsd fel segítségünkkel a stabil vállalkozásod!

A kezedbe adjuk a szükséges VÁLLALKOZÓI + MARKETING + ÜGYFÉLSZERZŐ tudást, hogy felépítsd és profitábilissá tedd a szakértői vállalkozásod!

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2022. május 03-12

Miért a legjobb befektetés megtanulni vállalkozni?

Vállalkozás = szabadabb és gazdagabb élet

Vállalkozni ma már egyre több mindenki számára vonzó, sokan eljátszanak a gondolattal, de valójában kevesek azok, akik mernek belevágni és még kevesebben viszik sikerre az elgondolásukat.

De valójában ez nem azért van, mert vállalkozni csak az tud, aki kivételes tehetséggel van megáldva, vagy mert hiéna módon üldözi lehetséges ügyfeleit.

Az egyetlen különbség a sikeres és sikertelen vállalkozók között a tudás, ami a cselekedeteit vezérli.

Ha tudod, hogy milyen lépések garantálják azt, hogy sikerre vidd a vállalkozásod, akkor te magad is képes vagy megtenni az első lépéseket, hogy végre azt az életmódot, vállalkozást és vagyont kezdd el felépíteni, amire mindig is vágytál.

Nem kell simliskedni, nem kell elhanyagolni a családodat vagy tukmálósnak lenned. Úgy is lehet vállalkozni, hogy önazonos, felszabadult és eredményes vagy, miközben végre annyi pénzt keresel, amennyi valóban kijár neked!

Ebben segít neked a Business Akadémia!

Hogyan lépj ki a mókuskerékből és építsd fel A SAJÁT vállalkozásod?

Ütős üzleti ötlet

Először is, egy olyan ötleten kell dolgoznod, ami megállja a helyét. Számos szempontot kapsz ahhoz, hogy ezt meghatározd, de egyéni tanácsadás keretében is kérdezhetsz.

A megfelelő üzleti ötlet mellett a vállalkozói gondolkodást és önbizalmat is átadjuk neked, mert csak úgy tudsz igazán hasítani!

Online rendszerek

Az üzleti ötleted kidolgozása után sokféle online eszközzel kezdjük el építeni a vállalkozásod: mesteri szintre hozunk a közösségi médiában, megtanulsz honlapot készíteni (nem is akármilyet!) és marketing folyamataidat fogod tudni automatizálni.

Ezen felül az Énmárkádat is rendbe fogjuk tenni.

Ügyfélszerzés

Az egyik leglényegesebb elem sajnos sok tanfolyamból kimarad, pedig enélkül nehéz nagyra nőni. A hiedelmekkel ellentétben nem kell nyomulósnak lenned, akit ha kidobnak az ajtón, visszamászik az ablakon.

Sokkal kifinomultabb, értékadóbb és kellemesebb mód is van erre, amit majd szintén elsajátíthatsz.

Ha rendelkezel azokkal a készségekkel és tudással, amivel képes vagy felépíteni egy sikeres vállalkozást, akkor onnantól kezdve MEG VAN OLDVA AZ ÉLETED!
Mikor a legjobb döntés Neked a Business Akadémia?

Ha vállalkozáson töröd a fejed

Nem szeretnél többé alkalmazottként havi 2-300eFt-ért dolgozni, vagy még diák vagy és suli mellett kezdenél el felépíteni egy vállalkozást.

Ha szeretnél szintet lépni vállalkozóként

Van egy vállalkozásod, de megrekedtél egy szinten és szeretnéd sokkal jobban csinálni a marketinget, ügyfélszerzést és jobb vállalkozóvá válni.

Ha nehezen megy az ügyfélszerzés

Ha Te is azon vállalkozók közé tartozik, akiknek jelenleg nehezen megy az ügyfélszerzés, akkor a Business Akadémia Neked megváltás lesz.

Ha jobban akarsz érteni a marketinghez

Nem igazán látod át, hogy mitől működik a marketing, mit kell csinálni. Szeretnél megtanulni profi weboldalt készíteni és rendszereket építeni.

Priol Anikó

Vezetői coach és tanácsadó

Biztos mindenkinek volt gyerekkorában egy „mindentvivő kártyája”. Na, a BA pont az – egy vállalkozás felépítésében. Induló, bizonytalan vállalkozóknak olyan rendszert és tudást ad a kezébe, ami autodidakta módon elképzelhetetlenül sok idő és pénz ráfordításával gyűjthető össze. 

A nagyot mondás és ígéretek helyett azonnal használható, valóban gyakorlati tudást ad, mintákkal, írásbeli anyagokkal, szemléletes oktató videóval, letölthető munkafüzetekkel és sablonokkal. A saját tempójában haladhatsz, és bármikor visszatérhetsz egy bizonytalan részhez.

Ahogy haladsz előre a tananyagban, tapasztalod majd, hogy napról napra egyre nagyobb értéket kapsz! Csak ajánlani tudom!

Te is képes leszel milliós havi bevételű vállalkozást felépíteni?

Az, hogy eredményes vállalkozó válhat-e belőled, nem feltétlenül a szaktudásodtól, nem a korodtól és végképp nem attól függ, hogy mennyi vállalkozó vesz körbe téged jelenleg.

A szaktudás bár fontos, valójában ha nem tudod eladni magad, akkor az önmagában nem garancia arra, hogy megálld a helyed. Marketing, énmárka és értékesítési tudás nélkül hiába lennél remek a szakmádban, valójában ezt nem sokan fogják tudni, így ügyfeleid sem valószínű, hogy lesznek.

A megszerzett tudás mellett ami biztosítja számodra azt, hogy jó vállalkozó leszel, az a tűz. Az elhivatottság, hogy márpedig tényleg arra születtél, hogy azt az életet éld, amilyet szeretnél, olyan vállalkozói karrierrel, amire érdemes vagy. 

Ha ez megvan, akkor nem kérdés, hogy lesz-e kitartásod, szorgalmad valami nagyobbat építeni és a tanultakat átültetni a gyakorlatba.

Azt, hogy valóban jó vállalkozó lehess, több tananyaggal is támogatjuk a fejlődésed:

Milyen ötlettel érdemes elindulni?

Vállalkozni sokféle területen lehet, de mi elsősorban a szolgáltatással foglalkozó vállalkozóknak tudunk segíteni. Azoknak, akik a tudásukat, készségüket szeretnék pénzzé tenni.

Ez lehet egy offline vállalkozás, amire online módon szerzel ügyfeleket vagy lehet 100% online, miközben digitális nomádként a világot járod.

Mindkét vállalkozáshoz ugyanis TE kellesz, egy izgalmas pozícionálás, egy ellenállhatatlan énmárka és egy olyan online jelenlét, ami lehengerlő lesz az ügyfelek számára. A tananyag annyira átfogó tudást ad, hogy ha nincs ötleted, egy marketing kivitelezői vállalkozást akkor is fel tudsz vele építeni

Nektek biztosan megéri csatlakozni az Akadémiához:

Schumann László

Tulajdonos

„Mindegy, hogy kezdő, vagy már haladó vállalkozó vagy, a Business Akadémia mindeképp segíteni fog.

Én 2009 óta vagyok vállalkozó, de egy teljesen új szolgáltatást szerettem volna bevezetni, amihez az Akadémia a lehető legjobb döntés volt!

Itt mindent meg lehet találni, hogy a nulláról felépíts egy MŰKÖDŐ rendszert.”

Vállalkozásának neve: Fókusz Mentor

A Business Akadémia tartalmazza mindazt a tudást és támogatást, amire csak szükséged lehet
icon17

1. MODUL: GONDOLKODÁSMÓD

Minden fejben dől el! Ezért ahhoz, hogy valóban eredményes lehess, muszáj kigyomlálni a korlátozó hiedelmeidet és helyébe támogató, vállalkozói gondolkodásmódot elsajátítani!
icon11

4.Modul: Versenytárselemzés és Énmárka

Szolgáltatóként kiemelt figyelmet kell szentelned az énmárkád építésére, hiszen ezzel tudsz kitűnni a versenytársaid közül. Egy ütős pozícionálással és következetes énmárka építéssel nem kell félned attól, hogy telített a piac, mert így is meg fogod állni a helyed.
icon11

7.Modul: Termékpiramis

Miután megismertek az emberek, követnek téged és szívesen olvassák a tartalmaidat, kialakítjuk a szolgáltatásaidat, hiszen ez vállalkozásod alfája és omegája.
icon11

13. Modul: Facebook hirdetés

Ez az a dolog, amit lehet nagyon jól és nagyon rosszul (=drágán) is csinálni. Képernyőfelvétellel mutatjuk meg neked, hogy melyik beállítást, hogyan érdemes elvégezned, hogy a lehető leghatékonyabb lehessen a hirdetésed.
icon11

16. Modul: Vállalkozás megalapítása, számlázás

Az egyéb adminisztratív részletek szintén fontos részei az akadémiának, mint az első számlád elkészítése és a vállalkozásod megalapítása.

2.Modul: Üzleti ötlet kiválasztása

Jó üzleti ötlet nélkül nem nagyra nőni, ezért már meglévő ötlet esetén is át kell vizsgálnod, hogy az megfelel-e minden olyan szempontnak, amitől az ötleted megállja-e a helyét. Ha még nincs ötleted, itt kapsz hozzá inspirációt.
icon18

5.Modul: Multimédia

Ahhoz, hogy vonzó legyen a közösségi média kommunikációd, a csaliterméked vagy infoterméked, mindenképpen igényes kell, hogy legyen, ezért grafikai, videóvágó és képszerkesztő ismereteket is elsajátíthatsz, használható sablonokkal.
icon18

8.-9.-10. Modul: Weboldalkészítés

Ez egy mély téma, hiszen a weboldalkészítés egy külön szakma. Megmutatjuk, hogyan építsd fel az első weboldaladat, amihez beimportálható sablonokat is kapsz. Képernyőfelvétellel tudod végigkövetni a honlapkészítés minden egyes lépését.
icon18

14.Modul: Szövegírás

Ez az a modul, amelyhez bármikor visszanyúlhatsz, hiszen a posztíráshoz, a hirdetések készítéséhez és a honlapod szövegének megírásához is kapsz segítséget. Rengeteg sablont és útmutatót találsz, amivel még könnyebb lesz megírni a szövegeidet!
icon18

Bónusz Modul: Kiegészítő tananyagok

Itt találod az interjúkat, webinárokat, workshopokat és az egyéb, hasznos videókat, melyek hozzájárulnak a vállalkozásod és önmagad fejlesztéséhez.
icon24

3.Modul: Célcsoport kiválasztása

Vakmerő dolog úgy vállalkozni, hogy nem csináltál piackutatást és nem ismered kellően a célcsoportot. Ez egy rendkívül fontos rész, ami elengedhetetlen a boldogulásodhoz!
icon23

6.Modul: Közösségi Média

Legyen szó a facebook oldalról, csoportról, instagramról, youtuberól vagy linkedinről, megtanítunk azt használni, és jól működtetni. Kialakítjuk a tartalomstratégiád, hogy következetes legyen a kommunikációd és illeszkedjen az üzleti céljaidhoz.
icon23

11.-12. Modul: Marketing Automatizálás

Felépítünk egy hírlevélrendszert, amelyhez szintén beimportálható sablonokat találsz az Akadémiában. Ennek köszönhetően tudod majd hatékonyan menedzselni a kampányaidat és remek bizalomépítő és ügyfélszerző folyamatokat építeni.
icon23

15.Modul: Értékesítés

Ahhoz, hogy nagy összegeket keress, nem elég az online rendszerek építése, muszáj profi ügyfélszerző és értékesítési módszereket is alkalmaznod. Erre kiemelt hangsúlyt helyeztünk a tananyagban. (Fontos: nem a tukmálós és idegesítő értékesítést oktatjuk, hanem azt, amivel az értékesítés élmény lehet az ügyfélnek!)
icon23

Szakértő partnereink anyagai

A Business Akadémiában több szakértő oktatóanyagát is megtalálod, úgy mint GDRP szakértő, grafikus és pénzügyi szakértő.

1. MODUL

Minden fejben dől el! Ezért ahhoz, hogy valóban eredményes lehess, muszáj kigyomlálni a korlátozó hiedelmeidet és helyébe támogató, vállalkozói gondolkodásmódot elsajátítani!

2. MODUL

Jó üzleti ötlet nélkül nem nagyra nőni, ezért már meglévő ötlet esetén is át kell vizsgálnod, hogy az megfelel-e minden olyan szempontnak, amitől az ötleted megállja-e a helyét. Ha még nincs ötleted, itt kapsz hozzá inspirációt.

3. MODUL

Vakmerő dolog úgy vállalkozni, hogy nem csináltál piackutatást és nem ismered kellően a célcsoportot. Ez egy rendkívül fontos rész, ami elengedhetetlen a boldogulásodhoz!

4. MODUL

Szolgáltatóként kiemelt figyelmet kell szentelned az énmárkád építésére, hiszen ezzel tudsz kitűnni a versenytársaid közül. Egy ütős pozícionálással és következetes énmárka építéssel nem kell félned attól, hogy telített a piac, mert így is meg fogod állni a helyed.

5. MODUL

Ahhoz, hogy vonzó legyen a közösségi média kommunikációd, a csaliterméked vagy infoterméked, mindenképpen igényes kell, hogy legyen, ezért grafikai, videóvágó és képszerkesztő ismereteket is elsajátíthatsz, használható sablonokkal.

6. MODUL

Ehhez a modulhoz érve már rengeteg mindent tudsz a vállalkozói létről. Itt az ideje, hogy felépítsük a különböző árkategóriájú termékeidből álló rendszert. Fontos, hogy NE csak egy termékben gondolkodj, hanem egyből 4-5 termékkategóriát építs fel.

7. MODUL

Legyen szó a facebook oldalról, csoportról, instagramról, youtuberól vagy linkedinről, megtanítunk azt használni, és jól működtetni. Kialakítjuk a tartalomstratégiád, hogy következetes legyen a kommunikációd és illeszkedjen az üzleti céljaidhoz.

8. MODUL

Ma már egy weboldalt bárki össze tud rakni. Persze ehhez szükséges ismerni a weboldalkészítés alapjait. Ebben a modulban lépésről lépésre végigvezetünk egy Wordrpess weboldal elkészítésének legfontosabb alap lépésein.

9. MODUL

Ebben a modulban megmutatjuk Neked, hogyan építsd fel az első csodaszép weboldaladat, amihez beimportálható sablonokat is kapsz. Képernyőfelvétellel tudod végigkövetni a honlapkészítés minden egyes lépését.

10. MODUL

Ha elkészült a weboldalad, akkor jöhetnek a finomságok. Különböző extra beállításokat fogok bemutatni, illetve mérőkódokat fogunk elhelyezni a weboldaladba, hogy ezzel is hatékonyabb legyen az online marketinged.

11. MODUL

A szabad vállalkozói lét alapja a marketing automatizálás. Ez egy nagyon fontos tudás, amit meg fogsz tanulni ebben a modulban. A Salesautopilot marketing automatizációs szoftver alapjaival fogsz ebben a részben megismerkedni.

12. MODUL

Ebben a modulban már egy komplex marketing rendszert fogunk együtt felépíteni, lépésről lépésre. Neked csak végig kell követni a képernyőfelvételen bemutatott lépéseket és Neked is lesz egy kész, teljesen automatizált ügyfélszerző rendszered.

13. MODUL

Ez az a dolog, amit lehet nagyon jól és nagyon rosszul (=drágán) is csinálni. Képernyőfelvétellel mutatjuk meg Neked, hogy melyik beállítást, hogyan érdemes elvégezned, hogy a lehető leghatékonyabb lehessen a hirdetésed.

14. MODUL

Ez az a modul, amelyhez bármikor visszanyúlhatsz, hiszen a posztíráshoz, a hirdetések készítéséhez és a honlapod szövegének megírásához is kapsz segítséget. Rengeteg sablont és útmutatót találsz, amivel még könnyebb lesz megírni a szövegeidet!

15. MODUL

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a tananyagban az értékalapú és tukmálás nélküli ügyfélszerző és értékesítő módszerekre. Meg fogod tanulni, hogy milyen az olyan értékesítés, ami Számodra és az ügyfél számára is hatalmas élmény

16. MODUL

Az egyéb adminisztratív részletek szintén fontos részei a Business Akadémiának, úgy mint az első számlád elkészítése és a vállalkozásod megalapítása. Sőt, konkrét szakembereket is fogunk tudni javasolni, aki segíteni fog ezekben a dolgokban.

Kiegészítő anyagok

Ebben a modulban olyan szakértői interjúkat, webinárokat, workshopokat és az egyéb nagyon hasznos videókat adunk Neked, melyek hozzájárulnak a vállalkozásod és önmagad fejlesztéséhez. 10+ órányi extra anyag, már ezért megéri csatlakozni az Akadémiához.

Szakértő partnereink tananyagai

A Business Akadémiában több szakértő oktatóanyagát is megtalálod, úgy mint GDRP szakértő, grafikus és pénzügyi szakértő.

Kik a Business Akadémia oktatói?
Csont Attila

Attila már több, mint 11 éve csöppent bele a vállalkozói világba és több iparágban (fitnesz, médiaügynökség, marketing kivitelezés, tanácsadás és üzleti mentorálás) több üzleti ötletét vitte sikerre.

Az elmúlt 5 évben jól bevált vállalkozás-építő stratégiáit továbbadva segít a kezdő és haladó vállalkozóknak, hogy tartós sikereket érjenek el saját, szolgáltatás alapú bizniszükkel.

Csontné Nagy Noémi

Noémi az írás megszállottja. Gyerekkora óta rajong az írásért, aminek eredményeként 2020-ban elindította Business Blogger brandjét, ahol tartalmas cikkeivel segíti az énmárka építésben és vállalkozás indításban a követőit.

Noémi és Attila a Business Fesztivál szervezői, valamint a Business Akadémia és Business Mentor Program két vezető oktatója, akik szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy segítsék a kezdő és haladó  vállalkozókat az indulásban és a naggyá válásban.

a kezedbe adunk mindent, amire szükséged lehet a vállalkozáshoz

A Business Akadémiában átadjuk a LEGFONTOSABB és leghasznosabb gyakorlati tudást, amit az elmúlt években tökéletesre csiszoltunk és amik a leggyorsabb eredményt fogják hozni Neked.

Hit és magabiztosság

Az egész programot azzal kezdjük, hogy rendbe tesszük a gondolkodásmódod és elkezdünk egy támogató hitet és bátorságot kialakítani benned!

Vállalkozásépítés módszertan

A teljes program arról fog szólni, hogy megtanuld a vállalkozás felépítésének módszertanát. Átadjuk azt a keretrendszert, ami 100+ főnek segített már.

Gyakorlati tudás több területen

A program elvégzése során szinte egy új szakmát fogsz kapni a kezedbe. Meg fogod szerezni a legfontosabb készségeket, amivel "hallhatatlan" leszel.

Rengeteg extra kiegészítés

Az elmúlt években megvásároltuk a leghasznosabb bővítményeket, amikre szükséged lehet a weboldal készítés során. Több 100eFt értékű sablont, bővítményt és kiegészítő anyagot kapsz

Egy segítőkész, támogató közösség

Ez lesz a legjobb időszak az életedben, mert több tucat hozzád hasonló támogató és jó fej ember fog körülvenni, akikkel igen jó baráti kapcsolat fog kialakulni köztetek.

Folyamatos fókuszált munka

Minden egyes nap foglalkozni fogsz a fejlődéseddel és a vállalkozásod fejlesztése egyfajta SZOKÁSSÁ fog fejlődni. Nincs mese, vállalkozó leszel a program végére!

szeretnél benézni az akadémia színfalai mögé?
A megszerzett tudással és persze kellő szorgalommal egy éven belül olyan életed lehet, amiről most még álmodni sem mersz!
Mindez csak egyegyetlen karnyújtásnyira van most tőled!
BÓNUSZOK
A Business Akadémia mellé ezeket a bónuszokat is megkapod
BÓNUSZ 1
Most AJÁNDÉKBA megkapod az összes létező fizetős oktatóanyagunkat, aminek az összértéke 95.580Ft!
BÓNUSZ 2
BÓNUSZ 2

Ha szeretnél tovább jönni hozzánk a Business Mentor Programra, akkor 180.000Ft-ot jóváírunk a képzés díjából.

BÓNUSZ 3
SZUPERBÓNUSZOK
A business Akadémia ára

A Business Akadémiában átadott tudás + a bónuszok összértéke több, mint 1 millió forint, azonban ennek töredékébe kerül ez a gigászi mennyiségű oktatóanyag.

A pontos összeget és a részletfizetési konstrukciót egy díjmentes és kötelezettségmentes konzultáció során fogjuk elmondani. 

ELŐJELENTKEZÉS

A Business Akadémia jelenleg zárva tart, de leadhatod az előjelentkezésed a következő vásárlási lehetőségre!

FŐBB LÉPÉSEK ÉS INFÓK

Első lépésként töltsd ki az előregisztrációs űrlapot!

A regisztráció után egyből egy kérdőívet fogsz kapni, amit minél előbb tölts ki.
Csak néhány kérdést fogunk feltenni, tehát kb. 3-5 perc alatt kitölthető a kérdőív.

Amint megnyílik újra a Business Akadémia csatlakozási lehetőség, elsőként Téged fogunk értesíteni!

Megjegyzés: ez a konzultáció nem egy tanácsadás, tehát a vállalkozásoddal kapcsolatban nem fogunk tudni konkrét tanácsokat mondani. Ennek a konzultációnak a célja, hogy megismerjük az élethelyzeted, hogy milyen szinten van a  vállalkozásod és hogy megállapítsuk, valóban Neked való a Business Akadémia.

CSOMAGOK
Válaszd ki a számodra szimpatikus fizetési konstrukciót és kezdd el még ma a Business Akadémiát

Business Akadémia

fizetés egy összegben
179.900 Ft (legjobb döntés)
  • Azonnali hozzáférés a teljes Business Akadémia oktatóanyaghoz
  • Megkapsz minden további fejlesztést, bővítést
  • BÓNUSZ: az összes oktatóanyagunk 95.580Ft értékben!
  • BÓNUSZ: 180.000Ft-os KUPON, ami levásárolható a Mentor Programunkon
  • BÓNUSZ: Hozzéférés a fizetős licenceinkhez
  • BÓNUSZ: 1 órás egyéni mentorálás Csont Attilával

Business Akadémia

fizetés 5 részletben
5 x 39.980 Ft (összes 199.900Ft)
  • Azonnali hozzáférés a teljes Business Akadémia oktatóanyaghoz
  • Megkapsz minden további fejlesztést, bővítést
  • BÓNUSZ: az összes oktatóanyagunk 95.580Ft értékben!
  • BÓNUSZ: Hozzéférés a fizetős licenceinkhez
GARANCIA
Örökélet garancia

Nem kell attól tartanod, hogy az Akadémia megvásárlása után elengedjük a kezed: az összes tananyagunk nálad marad, sőt!

A Business Akadémia későbbi fejlesztéseit is megkapod.

Így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig megmarad egy erős támogató tudásbázis.

Gyakorlatias képzés garancia

Itt nem száraz anyag vár téged, hanem egy cselekvési terv, amin együtt, a többi mentor program résztvevővel haladunk végig.

Az egész képzés során azon leszünk, hogy ügyfeleket tudj szerezni és be tudd indítani a vállalkozásod, márpedig ez kőkemény gyakorlat és cselekvés eredménye.

Ügyfeleink véleménye rólunk és a Business Akadémiáról
Félreértések, amik miatt kár lenne lemaradnod a Business Akadémiáról
Ha eddig eljutottál, akkor biztosan nagyon érdekel Téged a Business Akadémia. Nézd át az alábbi gyakori kérdéseket és biztosan mindent meg fogsz tudni belőlük

A Business Akadémia azoknak segít, akik szolgáltatás alapú vállalkozást szeretnének felépíteni. Nem lehet egy kalap alá venni egy kereskedelmi és egy szolgáltatói vállalkozás felépítését, számos különbség van köztük. Ha viszont a tudásodból, készségedből szeretnél pénzt csinálni, akkor minden fontos lépést megtalálsz hozzá az akadémiában, ami már a korábbi résztvevőknél is bizonyított.

(Néhány példa olyan vállalkozásokra, akik már sikerre vitték az Akadémiában tanultaknak köszönhetően: coach, webdesigner, marketinges, grafikus, személyi edző, pénzügyi tanácsadó, virtuális asszisztens, tanácsadó, fotós, videós, szövegíró, SEO szakértő, fodrász, hajgyógyász, manikűrös, lakberendező, spirituális segítő, logopédus, életmód tanácsadó, jóga oktató, nyelvtanár, zenetanár stb.)

Igen, hiszen az a tudás, amit itt megszerezhetsz, azt szinte bármilyen szolgáltatás alapú vállalkozásnál tudod kamatoztatni, így nem probléma, ha az üzleti ötleted csak később forrja ki magát (amihez szintén találsz segítséget az Akadémiában).
Az Akadémia olyan tudást ad neked, amivel egy marketing kivitelezői vállalkozást képes vagy felépíteni, így majdhogynem egy új szakterületen is el tudod kezdeni akár bontogatni a szárnyaidat.

Ez az anyag akkor fog segíteni, ha egyrészt elkötelezett vagy, hogy felépítsd a vállalkozásod, másrészt, ha szolgáltatás alapú vállalkozást szeretnél építeni. Ehhez viszont egy olyan módszertant ad a kezedbe, ami már számos vállalkozónál bizonyított.

Azért is különleges ez az anyag, mert kitér olyanra, amit más helyen nem találsz meg. Kitér a gondolkodásmód fontosságára, az online jelenlétre, énmárkaépítésre és rendszerépítésre valamint az értékesítési fortélyokra.

Igen, megfelelő pozícionálással, énmárkaépítéssel, erős online jelenléttel. Ezekről mind tanulhatsz a Business Akadémiában, de kikérheted a szakmai segítségünket is ezzel kapcsolatban.

Ha beleteszed az időt és az energiát, akkor igen! Minden tudás a rendelkezésedre áll az Akadémiában, amire szükséged lehet szolgáltatás alapú vállalkozásod felépítéséhez. Ha kellő önfegyelemmel rendelkezel, akkor nem lesz probléma az anyag feldolgozásában. Ráadásul 100%-ig a saját tempódban tudod végezni.
HOZD MEG ÉLETED LEGJOBB DÖNTÉSÉT ÉS JELENTKEZZ A BUSINESS AKADÉMIÁRA!

Minden jog fenntartva © 2022 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu

Adatkezelési tájékoztató &  Általános Szerződési Feltételek
| Cookie tájékoztató

Scroll to Top