„Idén sikeres vállalkozó leszek” kihívás

2. VIDEÓ

Üzleti ötlet kiválasztása: Mitől jó egy üzleti ötlet?

Videó lejátszása

Elszánt vagy, biztos vagy benne, hogy vállalkozó szeretnél lenni, de azért vannak kételyek az ötlettel kapcsolatban? Ebben a videóban ahhoz adunk inspirációt, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő üzleti ötletet. 

Elsőként azt járjuk körbe, hogy egyáltalán milyen területek vannak: kereskedelem, tanácsadás, szolgáltatás, infotermék, MLM.

Beszélünk ezek előnyeiről és hátrányairól, így könnyebben meg tudod hozni a döntést, hogy számodra melyik lesz a tuti. Sőt, ha egyszerre több is tetszik ezek közül, akkor remekül tudod kombinálni őket, erre több példát is hallhatsz a videóban.

De itt még nem állunk meg! Hiába van ugyanis egy atombiztosan jó ötleted, amitől teljesen lázba jössz: ha nincs rá valós piaci igény, akkor sajnos hiába is szerettél bele az ötletbe. Éppen ezért arra is kitérünk, hogy hogyan kezdj bele a piackutatásba – hogy még véletlenül se indulj el rossz úton.

Az adás végén pedig az egyik kedvenc világhírű marketing szakértőnk, Russel Brunson 3 kérdését hozzuk el neked, amivel te magad is rájöhetsz, hogy megfelelő területet választottál-e.

És itt le tudod tölteni a mai feladatot:

Az előző részeket itt tudod megnézni:

Minden jog fenntartva 2022 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top