„Idén sikeres vállalkozó leszek” kihívás

13. VIDEÓ

Vállalkozás indítás lépései, mikre érdemes figyelned?

Videó lejátszása

Hogy lehet, hogy az egész kihívás a vállalkozásról szól, de az alapításáról még egy szó sem esett?

Nyugi, nem azért most jött ez a rész, mert eddig totál elfelejtettük. Vagy mert feketézésre buzdítanánk. NEM! Vállalkozást akkor kell alapítani, amikor már belátható távolságban vannak a bevételeid.

Ez sok előkészülettel jár, például az üzleti ötleted kiválasztása, a célcsoport megismerése, a termékpiramis, marketingezés, értékesítés és még sorolhatnánk.

Ha viszont úgy látod, hogy már az ügyfél jelöltek készen állnak arra, hogy fizessenek neked, akkor nincs mese: jön az alapítás ideje!

Előtte viszont ezt a lépést is át kell gondolnod, ehhez hoztunk ma támpontokat. Mesélünk arról, hogy a KATA adózású egyéni vállalkozás milyen előnyökkel jár, hogy mit kell előkészítened az alapításra, a végén pedig három lépéses folyamatban foglaltuk össze a megalapítás lépéseit.

(Amit viszont fontos tudnod, hogy mi marketingesek vagyunk. A vállalkozás megalapításáról, további lehetőségekről egy könyvelő fog tudni személyre szabottan segíteni, viszont a videó segíteni fog abban, hogy milyen kérdésekkel tudsz majd készülni a könyvelődnek.)

És itt le tudod tölteni a mai feladatot:

Az előző részeket itt tudod megnézni:

Minden jog fenntartva 2022 | csontattila.hu | email: hello@csontattila.hu | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top